Transparent
Inloggen
Sluiten

Orkun Kökcü: ' Toen ik weer in de kleedkamer zat voelde ik toch dat het te vroeg voor mij was'

20 januari 2021 21:14

In gesprek met ESPN gaf Orkun Kökcü aan blij te zijn dat hij weer fit is. "Ik ben er vier weken uit geweest. Ik kreeg te horen dat ik er minimaal zes weken uit zou zijn en maximaal twaalf, maar het voelde wel oke", aldus Kökcü. "Ik begon alweer met trainen en dat was sneller dan verwacht. Vandaag hebben we het geprobeerd, maar het was toch niet zo sterk als gedacht."

De middenvelder kende een ongelukkige wedstrijd tegen Heracles. "Ik voelde me niet honderd procent met mijn enkel. Ik heb gisteren getraind en dat voelde goed. Vandaag heb ik gezien dat een wedstrijd wat anders vraagt dan een training", zo gaf hij aan. "Ik ging de wedstrijd in met de hoop dat ik het niet zou voelen en ik gewoon fris kon spelen. Het voelde niet losjes. Toen ik weer in de kleedkamer zat voelde ik toch dat het te vroeg voor mij was."

Zorgen om zijn enkel maakt hij zich echter niet. "Ik moet het rustig opbouwen de minuten", zei hij daarover. "Ik ben nu nog niet klaar om te starten met zo'n enkel."
Discussieer mee op de forums


Tags

kokcu espn heracles losjes opbouwen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.161 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat afschrijven arnesen azarkan bannis bestlander botteghin bozenik conteh continue dickie diemers dordrecht dordt groningen hanegem haps hendriks idem jong jonger linssen malacia nieuwkoop ongeinteresserde pratto ramesoe voetbalkennis willykment