Transparent
Inloggen
Sluiten

Dick Advocaat: 'Dit was niet een van onze beste wedstrijden en dan druk ik het nog voorzichtig uit'

20 januari 2021 20:56

Dick Advocaat gaf in gesprek met ESPN aan niet echt een verklaring te hebben waarom Feyenoord in de eerste helft zo zwak voor de dag kwam. "De verwachtingen onder elkaar waren goed. Je ziet dan bij Heracles dat ze vijf of zes wijzigingen hebben. Het helpt niet qua motivatie, maar dat mag geen excuus zijn", aldus Advocaat. "De eerste helft was heel matig, de tweede helft een klein beetje beter. We hadden iets meer controle. Dit was niet een van onze beste wedstrijden en dan druk ik het nog voorzichtig uit."

In de rust paste Advocaat zijn formatie dan ook aan. "We hadden het middenvelder naast elkaar gezet in plaats van achter elkaar", zo gaf hij aan. "Luis Sinisterra hebben we er tussen gezet. Hij heeft het vermogen om spelers uit te spelen. Hij is natuurlijk nog geen honderd procent. Normaal moet het altijd van Steven afkomen. Als hij een keer een mindere dag heeft, moet het van anderen afkomen. Dat hebben we te weinig. Bryan deed het daarnaast uitstekend. Hij loopt, hij gaat, hij slingert. Hij is in ieder geval bezig."

Linssen kwam in de rust in het veld voor Lucas Pratto. "Pratto moet ballen krijgen. Hij is niet een jongen die op snelheid er voorbij kan", zei hij daarover. "Hij moet ballen krijgen, maar die kreeg hij niet. Dan heb je weinig aan hem en dan moet je hem er gewoon uithalen."




Discussieer mee op de forums


Tags

advocaat pratto bryan espn excuus heracles linssen lucas motivatie sinisterra slingert uithalen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane benfica buitenom danilo dessers eigengereide geertruida hassel ivanusec kaliber klapper klinken kokcu kraaij malacia middenveldert nadien ofzo plafond schmidt senesi sinisterra slot stookt tevroeg timber wehave wieffer willykment yoda