Transparent
Inloggen
Sluiten

Bryan Linssen: 'Als je dan minuten kan maken, moet je laten zien waar je toe in staat bent'

20 januari 2021 20:49

In gesprek met ESPN gaf Bryan Linssen aan het lekker te vinden dat hij tot scoren kwam tegen Heracles Almelo. "Ik zit de laatste weken op de bank. Als je dan minuten kan maken, moet je laten zien waar je toe in staat bent", aldus Linssen. "Voor mij is dat toch doelpunten maken. Dat is fijn dat ik dat vandaag doe en dat dat een belangrijke was."

Feyenoord leek in de eerste helft totaal niet op de ploeg die het Ajax zo lastig had gemaakt. "Maar dat had ik vooraf ook al verwacht. Het is een totaal andere wedstrijd", zo gaf hij aan. "Heracles speelde ook niet eens met het sterkste elftal. Het mag niet, maar je weet het wel al van binnen."

De aanvaller is niet boos dat hij de laatste wedstrijden op de bank moet plaats nemen. "Ik ben er best wel kalm mee om gegaan", zei hij daarover. "Je baalt wel. Hij had bijna de hele eerste seizoenshelft wel redenen om mij te wisselen, maar na die hattrick tegen Heerenveen dacht ik dat hij mij er niet meer uit kon halen. Toen deed hij het juist wel. Een beetje de omgekeerde wereld voor mij. Ik heb er verder ook niks over tegen de trainer gezegd. Ik ben 30, ik weet wel hoe het inmiddels gaat in de voetbalwereld. Ik zit ook niet bij de minste club. Ik moet niet piepen. Ik moet keihard gaan werken. Op momenten zoals vandaag moet je het dan laten zien. Ik denk dat het wel belangrijk was."
Discussieer mee op de forums


Tags

linssen bryan heracles almelo espn hattrick heerenveen kalm omgekeerde piepen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.161 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat afschrijven arnesen azarkan bannis bestlander botteghin bozenik conteh continue dickie diemers dordrecht dordt groningen hanegem haps hendriks idem jong jonger linssen malacia nieuwkoop ongeinteresserde pratto ramesoe voetbalkennis willykment