Transparent
Inloggen
Sluiten

'Nicolai Jørgensen mogelijk op huurbasis weg'

19 januari 2021 20:30 - Dickvoormekaar Podcast
Foto: Pro Shots

"Nicolai Jørgensen mogelijk op huurbasis weg"; image source: Pro Shots

Nicolai Jørgensen vertrekt mogelijk op huurbasis bij Feyenoord. Dat meldt Martijn Krabbendam in de Dickvoormekaar Podcast. "Zelf staat hij daar ook niet onwelwillend tegenover. Dat kan nog steeds", aldus Krabbendam. "Hij wil zelf natuurlijk meer spelen. Nu heeft hij tegen Ajax wel gespeeld, maar je weet nooit hoe het gaat in andere wedstrijden. De Beer heeft niet voor niks de overstap gemaakt vanuit Buenos Aires."

Michel van Egmond zou een tijdelijk vertrek van de Deen onbegrijpelijk vinden. "We hebben nu een half jaar achter de rug dat Advocaat elke week zeurde om een extra spits", zo geeft hij aan. "Nu is er een extra spits en gaan we de eerste spits verhuren? Dat is toch gek?"

Volgens Krabbendam heb je ook altijd te maken met de speler zelf. "Je weet niet wat de afspraken zijn met hem", zegt hij daarover. "Maar het kan ook net zo goed zijn dat, na die wedstrijd van zondag, Advocaat zegt: niks daarvan. Ze hebben ook nog Róbert Boženík."

Meer op Dickvoormekaar Podcast
Discussieer mee op de forums


Tags

krabbendam advocaat aires bozenik buenos dickvoormekaar egmond michel onwelwillend podcast zeurde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden (gewijzigd)
Neeeeeeeee. Speelde super goed tegen najax. Goal helaas afgekeurd. Scoorde wedstrijd daarvoor ook. Pratto nutteloze huur zelfde types en log en slecht.
+1/-0

2 maanden geleden
Dit kan je toch niet serieus nemen ..kom.op zeg ..
+1/-0

2 maanden geleden
Nee natuurlijk niet, waarom haal je een spits erbij, en hij deed het tegen Ajax niet verkeerd.

Iedereen kijkt maar naar de spitsen, maar welke spits doet het wel goed, als je geen goede bal op maat krijg lukt het niemand.
Er zijn meer spelers die vlak voor het doel staan en tegen de lat op over schieten, daar krijg je spijt van, hij moet ook goede ballen krijgen.
Linsen krijg ze niet de nieuwe aankoop niet en Nicolai niet, een goede corner is nog een ramp.
Laten ze daar maar eens op gaan oefenen om de spitsen goed te bedienen van een bal op maat.
De verdediging prima!
+1/-0

2 maanden geleden
Krabbendam wil gewoon weer onrust stoken, Arnesen en Advocaat zijn niet op hun achterhoofd gevallen.
+3/-1

2 maanden geleden (gewijzigd)
Niet handig als je net een miskoop uit Argentinië hebt gehaald. Hopelijk kan Bozenik potten breken.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Na dit seizoen zal hij wel vertrekken en als Feyenoord kansloos was voor de eredivisie en beker had je hem kunnen verhuren maar niet nu je nog volop meedoet!
+2/-0

2 maanden geleden
Krabbedam moet geband worden zoals eerder al eesn is gebeurd. Geen info dan maar verhalen in de wereld sturen waarvan nooit hoor en wederhoor is gebeurd. Zum Kotzen
+2/-0Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.161 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

aannames acardipane advocaat ahmadi antonucci arnesen arsenal botje botteghin fer hanegem hassel herik jorien kokcu kuijt kuip malacia nieuwkoop noud opbouw pratto ramesoe senesi slot sparta toornstra vilhena vvv willykment