Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Naoufal Bannis niet naar FC Volendam'

19 januari 2021 20:20 - Volendam Inside
Foto: Pro Shots

[Update] "Naoufal Bannis niet naar FC Volendam"; image source: Pro Shots

Naoufal Bannis vertrekt op huurbasis naar FC Volendam. Dat meldt het Twitter-account Volendam Inside. De 18-jarige aanvaller kwam dit seizoen tot negen officiële wedstrijden in het eerste elftal en zorgde tegen FC Emmen in blessuretijd voor de winst. In november van vorig jaar tekende hij nog een nieuw contract tot de zomer van 2023. Sinds de winterstop behoorde hij niet meer tot de wedstrijdselectie.

Bij FC Volendam speelt momenteel ook middenvelder Francesco Antonucci. Hij werd afgelopen seizoen al vastgelegd door Feyenoord, maar speelt dit seizoen nog in het oranje van Volendam. Vanwege een blessure kwam hij sinds de winterstop echter niet meer in actie.

Update 20:20: Het Twitter-account Volendam Inside meldt nu dat de berichtgeving over de verhuur van Naoufal Bannis aan FC Volendam niet klopt. De club is niet met Feyenoord of de speler zelf in gesprek.
Discussieer mee op de forums


Tags

volendam bannis naoufal antonucci emmen francesco oranje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden (gewijzigd)
Kunnen ze die Pratto niet verhuren aan Volendam?
+1/-0Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

aannames acardipane advocaat ahmadi antonucci arnesen arsenal botje botteghin fer hanegem hassel herik jorien kokcu kuijt kuip malacia nieuwkoop noud opbouw pratto ramesoe senesi slot sparta toornstra vilhena vvv willykment