Transparent
Inloggen
Sluiten

Dick Advocaat: 'Als je zo'n goede wedstrijd speelt en verliest, is dat jammer'

17 januari 2021 18:58

Dick Advocaat vond in gesprek met ESPN dat Feyenoord recht had op meer. "Op de eerste 20 minuten na, toen het een beetje rommelig was van beide kanten. Die goal was ook geen kans. Dat was een fout van ons", aldus Advocaat. "Vanaf dat moment was Feyenoord de dominante partij. We hadden een plannetje met het doorschuiven met Mark of Jens met Leroy. Dat pakte heel goed uit."

De trainer was ook enigszins verrast door zijn ploeg. "Als je tegen een goede ploeg als Ajax zo dominant kan spelen en zo scherp kan spelen, dat moet je iedere wedstrijd kunnen doen", zo gaf hij aan. "Dit is zonde. Als je zo'n goede wedstrijd speelt en verliest, is dat jammer. Het hele elftal heeft heel positief gespeeld. Van te voren hadden we al gezegd dat we moesten zorgen dat we tenminste mee zouden doen. Na die goal waren we gewoon de dominante partij."

Ondanks de nederlaag had Advocaat wel een positief gevoel overgehouden. "Dit moet het elftal een goed gevoel geven als je tegen zo'n goede ploeg speelt en zo dominant speelt", zei hij daarover. "Het is niet dat Ajax het liet gebeuren. Het kwam echt door ons dit keer. Dat is echt wel aardig om te zien. Alleen met al die kansen en mogelijkheden moet je hem er wel een keer in schieten."




Tags

advocaat dominant espn overgehouden plannetje rommelig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship hancko kloese kraaij liverpool middenveldert milambo nederland oosting poor reds schreuder slot soap there think trend what will willykment year yoda zerrouki