Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Berghuis: 'Ik ga niet weg in de winterstop'

15 januari 2021 16:51 - RTV Rijnmond
Foto: Pro Shots

Steven Berghuis: "Ik ga niet weg in de winterstop"; image source: Pro Shots

Steven Berghuis zal dit seizoen sowieso af gaan maken bij Feyenoord. Dat gaf hij vrijdag aan op de persconferentie. De aanvoerder is al meerdere keren gelinkt aan een overstap naar de Major League in de Verenigde Staten, maar dat zal de komende maanden sowieso nog niet gaan gebeuren. "Ik wil niet weer constant vragen daarover beantwoorden. Ik ga niet weg in de winterstop. Punt", aldus Berghuis.
Discussieer mee op de forums


Tags

berghuis beantwoorden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Dat is duidelijk. Misschien hoopt hij stiekem ook wel dat er nog wat te halen valt dit seizoen, na morgen kan dat zomaar weer anders zijn mochten we afgedroogd gaan worden. Zelf is Berghuis aan een hele matige serie wedstrijden bezig, echt heel slecht voor onze beste man. Als iedereen maar zegt dat wij zo moeilijk te kloppen zijn dan denk ik alleen maar aan al die wedstrijden waar we hoegenaamd niets gecreëerd hebben en alle geluk van de wereld hadden in verdedigend opzicht. Vind met name Senesi al een paar wedstrijden erg matig, maar hij krijgt steeds nog redelijke beoordelingen, geen idee waarom. Geertruida is enorm onrustig, maar is wel koning kluts geworden, die heel veel ballen inlevert maar ook op onmogelijke manieren de bal soms verovert of bij zich houdt.
+1/-0Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.161 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

aannames acardipane advocaat ahmadi antonucci arnesen arsenal botje botteghin fer hanegem hassel herik jorien kokcu kuijt kuip malacia nieuwkoop noud opbouw pratto ramesoe senesi slot sparta toornstra vilhena vvv willykment