Transparent
Inloggen
Sluiten

Klassieker is voor Feyenoord eerste topwedstrijd van dit seizoen

15 januari 2021 16:25

Voor Feyenoord staat zondag de eerste topper van de competitie op het programma, de Klasieker in Amsterdam. Het is ook direct in stijl, omdat het tussen de nummers één en twee van de Eredivisie gaat. Ajax heeft nu drie punten meer dan de ploeg van Dick Advocaat omdat het donderdag ontsnapte aan puntverlies in het uitduel tegen FC Twente.

Feyenoord zal zondag voor de 65ste keer alweer afreizen naar Amsterdam voor de Eredivisie. Tot nu toe wist het 11 keer te winnen, speelde het 16 keer gelijk en verloor het 37 keer. De grootste zege ooit is 1-3 en dat gebeurde vier keer. In 2005 werd voor het laatst gewonnen. Vorig seizoen eindigde het duel in een pijnlijke 4-0 nederlaag.

Voor Luciano Narsingh wordt het zondag een weerzien met zijn oude club, omdat hij in de jeugdopleiding van Ajax speelde. Zijn debuut in het betaald voetbal maakte hij echter in het shirt van sc Heerenveen.




Tags

eredivisie klassieker advocaat heerenveen klasieker narsingh stijl topper twente weerzien

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.438 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau gelul jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren peeters persie slot stengs streuer trauner twente wereldsalaris