Transparent
Inloggen
Sluiten

Leroy Fer: 'Je wint niet zomaar van Feyenoord'

13 januari 2021 23:15

Na de overwinning van Feyenoord op PEC Zwolle was Leroy Fer gematigd positief. Niet zozeer over het spel, maar vooral over het resultaat en de uitgangspositie van Feyenoord richting de kraker van zondag. Fer speelde zelf een degelijke wedstrijd, maar gaf ook aan dat zijn ploeg niet opperbest voor de dag kwam.

Tegenover ESPN was de routinier uitgesproken: “Het was vandaag niet onze beste wedstrijd, dat heeft iedereen kunnen zien. Dat voelen we zelf ook, maar de drie punten waren erg belangrijk. We creëerden veel te weinig. We speelden thuis en moesten winnen, maar daar hebben we eigenlijk te weinig voor gebracht. Zondag wordt weer een zware en hele andere wedstrijd, waar ik echt naar uit kijk. Misschien speelde het vandaag wel mee in ons achterhoofd. Dat kon je zien aan het spel.”

Het interview ging vervolgens logischerwijs verder over de wedstrijd van aanstaande zondag: “De vorige wedstrijden tegen Ajax stonden we verder achter op ze, dus je gaat er nu heel anders in. Ik denk dat het een open wedstrijd gaat worden. Ajax is een sterke ploeg, maar we staan niet voor niets zo dicht op ze. Je wint niet zomaar van Feyenoord.”
Tags

fer achterhoofd creeerden espn gematigd kraker opperbest pec routinier uitgangspositie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.784 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane biden bijlow democraten geertruida gimenez hancko harris hartman jahanbakhsh kennedy kloese lopez nieuwkoop nomination oostenrijk pedersen primary priske read sebaoui slot smal socrates stengs trump ueda willykment wingbacks zerrouki