Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Berghuis: 'Het was onder de maat vandaag'

13 januari 2021 22:57

Na de 1-0 overwinning op PEC Zwolle was aanvoerder Steven Berghuis kritisch op zijn team. Tegenover ESPN gaf de aanvoerder aan dat het spel stukken beter moet en dat Feyenoord zeker in de eerste helft ver onder de maat speelde.

“Ja, uiteindelijk was het wel een zware bevalling. Dat hadden we aan onszelf te danken. In de eerste helft hebben we echt slecht gespeeld. We waren aan het zwemmen in de grote ruimtes en het tempo aan de bal was veel te laag. Het was echt een slechte wedstrijd."

Over het affiche van zondag wilde de Feyenoorder niet te veel kwijt. “Aanstaande zondag wordt leuk. We komen dichterbij en dat is goed, maar we moeten wel beter gaan spelen. Tegen Heerenveen en Sparta zat er verbetering in, maar vandaag was het slecht. We moeten ons niet blindstaren op de uitslag, want als we op dit niveau spelen kunnen we ook gelijk gaan spelen of verliezen. Het was onder de maat.”




Tags

berghuis affiche bevalling blindstaren danken dichterbij espn heerenveen pec sparta zwemmen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.417 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship hancko kloese kraaij liverpool middenveldert milambo nederland oosting poor reds schreuder slot soap there think trend what will willykment year yoda zerrouki