Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Berghuis: 'Als je nog een spits kan brengen met zulke kwaliteiten, weet je dat je een goede selectie hebt'

10 januari 2021 14:17

In gesprek met ESPN gaf Steven Berghuis aan dat hij het Nicolai Jørgensen heel erg gunde dat hij nog scoorde. "Vooral ook voor het team dat hij belangrijk is. Als je in de laatste 20, 30 minuten nog een spits kan brengen met zulke kwaliteiten weet je dat je een goede selectie hebt", aldus Berghuis. "Het is leuk voor hem en goed voor ons."

Lucas Pratto begon in de basis bij Feyenoord. "Hij komt heel goed over. Hij wil helpen en geeft aan hoe hij de ballen aangespeeld wil hebben. Daarin was hij al heel erg bezig met veel spelers", zo gaf hij aan. "Daarin zie je zijn ervaring ook wel. Zijn diagonale loopacties zijn ook aanwezig. Als mensen de bal vrij hebben liggen, weet je dat hij in beweging is. Zo scoorde hij bijna de 0-2. Hij loert heel erg achter de verdediging."

De aanvoerder hoopt later op de middag Ajax en PSV gelijk te zien spelen. "Dan kruip je steeds dichter bij. Helemaal in deze maand waarin je ze allemaal achter elkaar treft", zei hij daarover. "Daarom was deze ook extra belangrijk. Ook Zwolle is belangrijk. Als je die verliest, gooi je deze ook alweer weg."




Tags

berghuis aangespeeld diagonale espn gunde kruip lucas pratto

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.149 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg