Transparent
Inloggen
Sluiten

Kalou, Emerton, Lazovic en Van den Berg nog niet op eerste training; Van Hooijdonk wel

6 juli 2003 22:57

Verslaggever: K

Feyenoord meldt dat Kalou, Emerton en Lazovic op de eerste training zullen ontbreken, Pierre van Hooijdonk wordt wel verwacht. Emerton is momenteel in Engeland voor onderhandelingen met Blackburn Rovers, aldus Feyenoord. Kalou is nog in Frankrijk voor besprekingen met Auxerre. Beiden zijn nog niet tot een akkoord gekomen. Feyenoord heeft laten weten dat het tweetal voor woensdag rond moet komen met hun nieuwe club en zich anders weer in Rotterdam voor de training moeten melden. Voor Kalou is alleen Auxerre in de markt. Brett Emerton heeft toestemming gekregen om met drie clubs te onderhandelen. Hij mag daar zelf een keuze uit maken.

Tenslotte meldt de club dat Lazovic in afwachting van een definitief akkoord nog in Joegoslavie zal verblijven. Feyenoord hoopt de aanvaller uiterlijk aan het einde van de week definitief over te kunnen halen, aldus Feyenoord.nl.

Het ANP (zie Planet.nl) meldt verder dat Van Hooijdonk wel verwacht wordt, maar dat de kans dat hij zijn contract uitdient nog steeds uiterst klein is. Hij zou nog wachten op op een topclub. Volgens het persbureau is Van den Berg er ook nog niet bij. Feyenoord is nog met RKC Waalwijk in onderhandeling. Loovens ier er (nog) wel bij. De overgang naar Willem II is nog niet rond.

Meer op




Tags

emerton kalou hooijdonk lazovic berg auxerre anp blackburn brett engeland frankrijk joegoslavie loovens persbureau planet rkc rovers uitdient

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen gelul jacobs kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pusic slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda