Transparent
Inloggen
Sluiten

'Lucas Pratto zondag direct inzetbaar tegen Sparta'

4 januari 2021 12:53 - Algemeen Dagblad
Foto: Pro Shots

"Lucas Pratto zondag direct inzetbaar tegen Sparta"; image source: Pro Shots

Het Algemeen Dagblad weet te melden dat Lucas Pratto zondag tegen Sparta direct zijn debuut kan maken. Uit de medische testen is gebleken dat de spits dermate fit is dat hij direct inzetbaar is. Pratto kan op kunstgras zijn eerste minuten in het shirt van Feyenoord gaan maken. Tegenover de clubleiding heeft hij laten weten geen enkel probleem te hebben met het spelen op de plastic ondergrond. Tijdens zijn periode in Brazilië speelde hij ook al op kunstgras.




Tags

pratto lucas sparta ondergrond plastic

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Ik ben heel benieuwd, wat ik ervan gezien heb is een goede afmaker, maar tegelijkertijd erg log en wat lomp... Ik begrijp best dat we niet op Lewandowski hoefden te hopen, maar als we inderdaad geen koopoptie hebben bedongen en wel zijn volledige salaris hebben overgenomen, dan is dit misschien wel een erg duur gokje voor een seizoen waarin we toch hooguit derde gaan worden en in Europa alweer zijn uitgespeeld. Als hij er minimaal 12 inschiet in de rest van de competitie, dan komt er misschien wel weer wat meer schwung in het spel, want vertrouwen is de helft van het resultaat. Als dat lukt, dan is het wel een investering waard, want dan worden de andere spelers meer waard, is er meer positief sentiment voor supporters en sponsors. Het is namelijk wel heel belangrijk dat er niet teveel supporters en sponsors gaan afhaken als we door corona de rest van de competitie ook niet of nauwelijks het stadion in mogen.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer