Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Lucas Pratto op huurbasis naar Feyenoord

1 januari 2021 17:37 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Lucas Pratto op huurbasis naar Feyenoord</b>; image source: Pro Shots

Feyenoord heeft via de officiële kanalen de komst van Lucas Pratto bevestigd. De 32-jarige spits wordt tot het einde van dit seizoen gehuurd van River Plate. De Argentijn moet voor meer aanvallende impulsen zorgen voor Dick Advocaat. Pratto kwam vijf keer in actie voor het nationale elftal van Argentinië.

Technisch directeur Frank Arnesen geeft aan blij te zijn met de komst van Pratto. "Met de komst van een ervaren spits als Lucas voegen we een extra aanvallende optie toe aan de selectie die er meteen kan staan", aldus Arnesen. "Iets dat zeer welkom is met het oog de aanstaande, belangrijke seizoenshervatting en de ambities die we voor dit seizoen hebben. Goed voor Feyenoord dat we op deze manier onze selectie voor de rest van het seizoen nog hebben kunnen versterken."

Meer op Feyenoord.nl




Tags

pratto lucas arnesen advocaat argentinie river seizoenshervatting

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
oké, pik laat het maar zien het komend half jaar. Goodbye Nicolai
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ik hoop mede voor de club dat Jorgensen de komende maanden nog gaat renderen, samen met Pratto. Dan ontstaat er misschien nog wat interesse, kan Feyenoord Jorgensen verkopen en ziet het nog iets van de aankoopsom en het salaris terug. Van Pratto weet je dat hij niets gaat opleveren.

Nu zul je wel reageren dat dit niet gaat gebeuren en Jorgensen een gepasseerd station is; maar als de club haar spelers net zo snel had afgeschreven als jij normaliter doet was Feyenoord al failliet geweest...
+1/-0

3 jaar geleden
Ik hoop het ook laat ze maar beven!deze gozer zet je niet zo maar even van de bal.
+2/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.337 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda