Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord informeerde ook bij Graziano Pelle'

29 december 2020 04:57 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Feyenoord informeerde ook bij Graziano Pelle"; image source: Pro Shots

De Telegraaf weet te melden dat Feyenoord ook geïnformeerd heeft bij Graziano Pelle voor een mogelijke terugkeer in Rotterdam. Snel bleek echter dat de Italiaan veel en veel te duur is voor de club. Pelle verdiende afgelopen seizoenen 15 miljoen euro per jaar in China, waar zijn verbintenis in de komende dagen af zal lopen. Feyenoord zou amper in staat zijn om een tiende van dat bedrag te kunnen betalen.
Tags

pelle graziano informeerde china italiaan telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Wordt Feyenoord bestuurd door simpele zielen? Wie gaat er nu informeren naar een spits die 15 miljoen per jaar verdient? Bij het belachelijke af, Pele zal er hard om gelachen hebben.
+1/-0

 
7 maanden geleden
Wie zegt dat het waar is joh .
De telegraaf lult wel meer
+1/-0

7 maanden geleden
Was meer uit beleefdheid, omdat hij veel voor de club betekent heeft en veel supporters hem graag weer zouden zien. Echter Arnesen kijkt nooit naar het verleden dus is Pratto logischer en Advocaat heeft echt wel inspraak gehad hoor.
+1/-0

7 maanden geleden
Ach niet geschoten is altijd mis ... denk ook niet dat ze zoveel fiducie hadden dat dit plan zou slagen. Wat betreft die Argentijn denk dat ze daar het zelfde voor bedacht hadden ... wat ik mij wel afvraag waarom is er niet gezocht naar een scorende spits ipv een assit spits. Ga we nu ach gedag zeggen tegen de spitsen die op de bank zitten .. Vente en Bannis ... Als ze nu er nog niet in komen verhuur ze dan voor 2 jaar ofo
+1/-0

 
7 maanden geleden
Vijf spitsen is teveel ja maar Bannis is in principe nog voor 021, Vente wil daar niet meer spelen maar moet wel zolang er geen club is die hem wil huren.
+1/-0

 
7 maanden geleden
Ik neem niemand kwalijk dat hij ergens blijf zitten vooral als je zo warm erbij zit als bij Feyenoord maar wat ik wel kwalijk neem is dat deze jongens die duidelijk mijn inziens tekort komen maar een contract krijgen voorgeschoteld
+1/-0

7 maanden geleden
Getver de getver. Had 'm graag erbij gehaald. Een van de beste spitsen die we ooit hadden. Maar die 15 miljoen is een vreemd verhaal.
+1/-0

7 maanden geleden
Ach die media .
Als je goed nadenkt,en weet wat je club wel en niet kan .
Weet je dat dit verhaal en ook dat we naar dost zouden hebben geinformeert onzin is.
Pelle verdiende miljoenen in china en staat in belangstelling van grote clubs in zijn eigen land.
Die gaat niet meer spelen voor een feyenoord salaris
Dost zijn transfersom kunnen wij never nooit betalen .
Daarom is een speler als pratto (huur optie tot koop) het maximale .
+1/-0

 
7 maanden geleden
Denk het niet wellicht voor nu maar snap nog steeds niet waarom er al die half gebakken talenten / spitsen op de bank moet zitten . Die zogenaamde talenten daar moet je vanaf . Zo komt er geld vrij ... Er moet veel eerder geschift worden in een selectie.
+1/-0

 
7 maanden geleden
Ik zeg eerlijk dat ik Pelle ook graag had zien komen maar na het zien van de video's van Pratto met name zijn goals bij Atl. Mineiro uit de Braziliaanse Serie A ben ik blij met deze keuze. Pratto is echt wel 'n naam in Zuid Amerika.

Als ik zijn goals zie zit er totaal geen geluk bij en zijn ze vrijwel allemaal van hoog technisch niveau. Zijn aannames en afwerken getuige van echte klasse. En inderdaad hij heeft ook veel assists en dat is toch wat Feyenoord graag wil?! Een spits waar je mee verder kan spelen. Pratto is 'n fysiek sterke spits die je ook makkelijk door de lucht kan aanspelen maar ook over de grond is hij nauwelijks van de bal te zetten. Foxsport, ja idd die sneue types vergeleken hem met Mitroglu vanwege zijn baard ... ja sneu he. Maar hij lijkt meer op Giroux en heeft ook wel iets weg van Cantona in zijn manier van spelen. Ik denk dat hij 'n sensatie word, the missing link ;-)
+1/-0

7 maanden geleden
Tank Pratto gaat oorlog maken in de 16! Precies wat we nodig hebben in een maand vol toppers. Alleen nog even afwachten hoe Ajacieden Makkelie, Blom en Kuipers dit gevaar gaan beteugelen...
+1/-0Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat alireza arne arnesen bane berghuis bozenik diemers hanegem hartjes hassel jansen koolwijk kuijt marciano north onzichtbaar pratto ramesoe senesi slot sporar teixeira til toornstra topverdediger trauner vakkiek willykment