Transparent
Inloggen
Sluiten

Dick Advocaat: 'Vooral voor Bryan Linssen is het geweldig'

23 december 2020 23:11

Dick Advocaat gaf in gesprek met Fox Sports aan erg blij te zijn voor Bryan Linssen. "Hij heeft zich vijf maanden een slag in de rondte gelopen en vandaag kreeg hij zijn beloning", aldus Advocaat. "Hij zit er volgens mij ook helemaal doorheen nu. Bij een andere club heeft hij het ook al een keer gehad dat hij een heel seizoen maar één of twee goals maakte. Hij schiet ze er vandaag goed in, dus vooral voor hem is het geweldig."

De trainer was ook over de eerste helft te spreken. "Ik vond de hele wedstrijd heel degelijk. Heel veel beweging en heel veel kansen. Dat hadden we zondag in de tweede helft ook", zo gaf hij aan. "Ondanks dat we tegen het einde lopen, was de ploeg vrij gretig."

Advocaat gaf nogmaals aan te hopen op een extra spits komende transferperiode. "Vandaag zag je ook weer dat we zonder Jørgensen moeten spelen. We weten bovendien niet hoe lang het duurt voordat de anderen terug komen en we willen Europees voetbal halen. Dan moet er toch iets gebeuren", zei hij daarover. "Het is een vrij fragiele groep qua blessures. De meeste spelers in de selectie zijn er wel een keer een paar maanden uitgeweest."




Discussieer mee op de forums


Tags

advocaat bryan linssen fox fragiele rondte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geertruida gimenez hancko intensiteit jong kompas kraaij kroes middenveldert minteh praag religie rvc slot sobat stengs timber ueda wieffer willykment woerts yoda zerrouki