Transparent
Inloggen
Sluiten

Hattrick Bryan Linssen zorgt voor uitstekende zege tegen sc Heerenveen

23 december 2020 22:49
Foto: Pro Shots

Hattrick Bryan Linssen zorgt voor uitstekende zege tegen sc Heerenveen; image source: Pro Shots

Feyenoord heeft op een uitstekende manier het kalenderjaar 2020 afgesloten. Woensdagavond werd sc Heerenveen met 3-0 verslagen. Bryan Linssen maakte uiteindelijk alle doelpunten.

Direct vanaf de start was het duidelijk dat Feyenoord de betere ploeg was. Al snel volgden ook de kansen, waarbij Luciano Narsingh halverwege de eerste helft de paal raakte. Diezelfde Narsingh raakte vlak voor rust bovendien de lat, terwijl doelman Mulder meerdere keren reddend op moest treden. Het was dan ook een klein wonder dat er halverwege nog niet gescoord was.

Na rust was het snel wel raak. Een voorzet van Tyrell Malacia werd door Bryan Linssen uitstekend binnen gekopt. De gelegenheidsspits, die weer in het centrum stond omdat Nicolai Jørgensen opnieuw last had van de lies, wist ruim 10 minuten later weer te schoren. Wederom was het een uitstekende aanval en nu kwam de assist van aanvoerder Steven Berghuis.

Het duel was daarmee direct gespeeld. Bij sc Heerenveen leek het vertrouwen op een goed resultaat helemaal weg te zijn, terwijl Feyenoord op het gemakkie de wedstrijd uit kon spelen. In het resterende half uur kreeg Feyenoord nog enkele mogelijkheden en in blessuretijd was het Linssen met zijn hattrick die voor de 3-0 zorgde.
Discussieer mee op de forums


Tags

linssen bryan heerenveen hattrick narsingh berghuis gemakkie lies malacia mulder reddend schoren tyrell wonder

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat arnesen bannis berghuis botteghin bozenik corona danall diemers dordt geloofd gevulde hanegem haps hassel heerenveen jorgensen leeds linssen nederland noud portemonnee pratto ramesoe slot spajic vente verrichten wonderen