Transparent
Inloggen
Sluiten

Bryan Linssen: 'Dit is een onnodige nederlaag'

20 december 2020 14:36

Bryan Linssen baalde in gesprek met Fox Sports dat hij de bal niet langs doelman Pasveer kreeg. "Je weet dat hij al anderhalf seizoen ontzettend goed staat te keepen. Dan moet je van goede huize komen om die bal in te koppen, maar hij pakt ze dan weer goed", aldus Linssen. "Het valt allemaal net niet mijn kant op als ik zo'n kans krijg. In de warming-up schoot ik alles binnen, maar dat lukte in de wedstrijd weer niet. In de tweede helft speelden we prima en hebben we een hoop kansen gecreëerd. Steeds stond Pasveer in de weg of ging hij over of naast. Dat is zuur. Dit is een onnodige nederlaag."

Vorig seizoen vond de aanvaller in het shirt van Vitesse nog regelmatig het net. "Toen heb ik ook een hoop kansen gemist, maar het wordt er nu veel uitgelicht omdat ik andere kansen niet maak", zo gaf hij aan. "Het is niet anders. Ik moet ze weer gaan maken en daar was ik vandaag weer graag mee begonnen. Ik kom in ieder geval weer dichterbij. Het is ook een paar wedstrijden geweest waarin ik geen kansen kreeg. Nu was ik er gelukkig wel weer. Ik hoop ze woensdag wel weer binnen te schieten."




Discussieer mee op de forums


Tags

linssen bryan pasveer baalde dichterbij fox huize uitgelicht vitesse zuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.204 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws




Tagcloud

acardipane advocaat arnesen balde basacikoglu beek berghuis bestlander bilal bozenik conteh danall deiysszma diemers geertruida hanegem haps heracles kokcu linssen malacia oogt pratto ramesoe senesi socrates spajic teixeira toornstra vente