Transparent
Inloggen
Sluiten

Bryan Linssen: 'Dit is een onnodige nederlaag'

20 december 2020 14:36

Bryan Linssen baalde in gesprek met Fox Sports dat hij de bal niet langs doelman Pasveer kreeg. "Je weet dat hij al anderhalf seizoen ontzettend goed staat te keepen. Dan moet je van goede huize komen om die bal in te koppen, maar hij pakt ze dan weer goed", aldus Linssen. "Het valt allemaal net niet mijn kant op als ik zo'n kans krijg. In de warming-up schoot ik alles binnen, maar dat lukte in de wedstrijd weer niet. In de tweede helft speelden we prima en hebben we een hoop kansen gecreëerd. Steeds stond Pasveer in de weg of ging hij over of naast. Dat is zuur. Dit is een onnodige nederlaag."

Vorig seizoen vond de aanvaller in het shirt van Vitesse nog regelmatig het net. "Toen heb ik ook een hoop kansen gemist, maar het wordt er nu veel uitgelicht omdat ik andere kansen niet maak", zo gaf hij aan. "Het is niet anders. Ik moet ze weer gaan maken en daar was ik vandaag weer graag mee begonnen. Ik kom in ieder geval weer dichterbij. Het is ook een paar wedstrijden geweest waarin ik geen kansen kreeg. Nu was ik er gelukkig wel weer. Ik hoop ze woensdag wel weer binnen te schieten."




Discussieer mee op de forums


Tags

linssen bryan pasveer baalde dichterbij fox huize uitgelicht vitesse zuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot dtk jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente will year yoda zerrouki