Transparent
Inloggen
Sluiten

Dick Advocaat: 'Er was maar één ploeg die het spel dicteerde vandaag'

20 december 2020 14:29

In gesprek met Fox Sports gaf Dick Advocaat aan de nederlaag tegen Vitesse onterecht te vinden. "Het was een gevecht en dat weet je als je tegen Vitesse speelt. Dat is een ploeg met heel veel loopvermogen en met een aantal creatieve voetballers", aldus Advocaat. "Maar er was maar één ploeg die het spel dicteerde vandaag, zeker in de tweede helft. Vanuit die kansen moet je wel een doelpunt maken."

Feyenoord had het vooral lastig met Riechedly Bazoer. "Dat is gewoon een geweldige speler die wel weet waar hij moet lopen. Al vond ik dat hij niet zo dominant was als normaal. Dat had ook te maken met het elftal van ons", zo gaf hij aan. "Dat gold ook voor Tannane, die ik ook een geweldige speler vind. Ook hem hebben we vandaag weinig gezien, omdat we fel waren in de duels en de hele wedstrijd de controle hadden."

Het enige doelpunt viel uiteindelijk uit een fout achterin. "Hij was te nonchalant in het duel. Ze hebben dan de mazzel dat hij uit de kluts meegaat en dan profiteren ze daarvan"", zei hij daarover. "De scherpte bij hem moet zeker beter. Aan de bal is hij geweldig, maar hij moet defensief scherper worden. Als verdediger moet je die bal hebben. Hij is er alleen te veel voetballer voor."
Tags

advocaat dicteerde vitesse bazoer dominant fox kluts mazzel meegaat nonchalant riechedly scherper scherpte tannane

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.196 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat arnesen bannis berghuis botteghin bozenik corona danall diemers dordt geloofd gevulde hanegem haps hassel jorgensen leeds linssen nederland noud overschat portemonnee pratto ramesoe slot spajic vente verrichten wonderen