Transparent
Inloggen
Sluiten

'Volop buitenlandse belangstelling voor Bart Nieuwkoop'

19 december 2020 11:02 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Volop buitenlandse belangstelling voor Bart Nieuwkoop"; image source: Pro Shots

Bart Nieuwkoop staat volop in de belangstelling van clubs uit het buitenland. Dat weet Voetbal International te melden. Dinamo Moskou lijkt het meest concreet te zijn, maar ook clubs uit Duitsland, Engeland, Frankrijk en Turkije zouden interesse hebben in de rechtsback. Nieuwkoop heeft nog een contract tot het einde van dit seizoen, maar Feyenoord heeft een optie om deze met een jaar te verlengen.

Meer op VI.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

nieuwkoop dinamo duitsland engeland frankrijk turkije

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Klinkt vreemd omdat hij het niet elke wedstrijd laat zien maar van de huidige selectie is hij toch echt de beste voor de rechtsbackpositie.
Helemaal vreemd vind ik de belangstelling dus niet
+1/-0

2 maanden geleden
1 van de snelste spelers in de eredivisie daar moet je meer mee kunnen doen. Berghuis pakt dat vaak verkeerd aan vind ik die trekt niet naar binnen voor de combinatie maar alleen voor zijn eigen schot of voorzet. En zijn rechterbeen is ook dramatisch om een strakke pass te geven.
+1/-0

2 maanden geleden
Nieuwkoop lijkt me nou typisch een speler die veel baat heeft bij de komst van Slot. Nog even houden, dus.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Ik denk dat Slot de transfervrije Svenson meeneemt. Nieuwkoop is ( net als Haps) te veel en te vaak geblesseerd. Allebei in de winterstop van de hand doen. Geld genereren en een spits halen
+1/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Vreemd, is lang niet de slechtste (als die speelt) spaijc gaat weg en Geertruida zijn vervanger, er zijn, wel eens waar op andere posities, zat slechtere!! Hadden sws zeefuik moeten halen vorig jaar die nu zit te verpieteren op de bank in Berlijn...
+1/-0

2 maanden geleden
Alles heeft toch te maken met wat ze willen betalen voor Nieuwkoop, geen goede transfer in de winterstop dan één jaar verlengen.
+1/-0

2 maanden geleden
Die kant moet Feyenoord op: dat je enkele miljoenen kunt ontvangen voor zelf opgeleide spelers.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Eens, maar zeker voor de backpositie moet er dan wel een vervanger uit de jeugd klaar staan. Want om transferbudget aan een back uit te geven vind ik in meerdere opzichten slecht beleid. (of net zo erg; een transfervrije back vastleggen met een dik contract, wat ten koste gaat van het salarisbudget).

Echte buitenkansjes daargelaten natuurlijk.

Zolang Nieuwkoop niet perse weg wilt, en hij nog stappen kan maken bij Feyenoord (waardoor hij nog meer waard wordt) zeg ik: erbij houden.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Als hij zou blijven, ook prima.
+2/-0Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.202 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat arnesen berghuis bestlander danall diemers eredivisie fer galatasaray hanegem haps hassel heerenveen johnston jorgensen kokcu linksbuiten linssen narsingh pec pratto ramesoe rommel ron senesi toornstra troost twente vente