Transparent
Inloggen
Sluiten

'Volop buitenlandse belangstelling voor Bart Nieuwkoop'

19 december 2020 11:02 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Volop buitenlandse belangstelling voor Bart Nieuwkoop"; image source: Pro Shots

Bart Nieuwkoop staat volop in de belangstelling van clubs uit het buitenland. Dat weet Voetbal International te melden. Dinamo Moskou lijkt het meest concreet te zijn, maar ook clubs uit Duitsland, Engeland, Frankrijk en Turkije zouden interesse hebben in de rechtsback. Nieuwkoop heeft nog een contract tot het einde van dit seizoen, maar Feyenoord heeft een optie om deze met een jaar te verlengen.

Meer op VI.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

nieuwkoop dinamo duitsland engeland frankrijk turkije

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Klinkt vreemd omdat hij het niet elke wedstrijd laat zien maar van de huidige selectie is hij toch echt de beste voor de rechtsbackpositie.
Helemaal vreemd vind ik de belangstelling dus niet
+1/-0

3 jaar geleden
1 van de snelste spelers in de eredivisie daar moet je meer mee kunnen doen. Berghuis pakt dat vaak verkeerd aan vind ik die trekt niet naar binnen voor de combinatie maar alleen voor zijn eigen schot of voorzet. En zijn rechterbeen is ook dramatisch om een strakke pass te geven.
+1/-0

3 jaar geleden
Nieuwkoop lijkt me nou typisch een speler die veel baat heeft bij de komst van Slot. Nog even houden, dus.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ik denk dat Slot de transfervrije Svenson meeneemt. Nieuwkoop is ( net als Haps) te veel en te vaak geblesseerd. Allebei in de winterstop van de hand doen. Geld genereren en een spits halen
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Vreemd, is lang niet de slechtste (als die speelt) spaijc gaat weg en Geertruida zijn vervanger, er zijn, wel eens waar op andere posities, zat slechtere!! Hadden sws zeefuik moeten halen vorig jaar die nu zit te verpieteren op de bank in Berlijn...
+1/-0

3 jaar geleden
Alles heeft toch te maken met wat ze willen betalen voor Nieuwkoop, geen goede transfer in de winterstop dan één jaar verlengen.
+1/-0

3 jaar geleden
Die kant moet Feyenoord op: dat je enkele miljoenen kunt ontvangen voor zelf opgeleide spelers.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Eens, maar zeker voor de backpositie moet er dan wel een vervanger uit de jeugd klaar staan. Want om transferbudget aan een back uit te geven vind ik in meerdere opzichten slecht beleid. (of net zo erg; een transfervrije back vastleggen met een dik contract, wat ten koste gaat van het salarisbudget).

Echte buitenkansjes daargelaten natuurlijk.

Zolang Nieuwkoop niet perse weg wilt, en hij nog stappen kan maken bij Feyenoord (waardoor hij nog meer waard wordt) zeg ik: erbij houden.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Als hij zou blijven, ook prima.
+2/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer