Transparent
Inloggen
Sluiten

Maandag 11.00 uur eerste training; nog diverse vraagtekens

6 juli 2003 11:26

Verslaggever: K

Maandag om 11.00 uur start de selectie onder leiding van Bert van Marwijk de eerste training. Van de partij zullen dan o.a. de grote nieuwe aanwinsten Dirk Kuijt en Danko Lazovic zijn. Volgens officiele opgave van Feyenoord zijn de internationals Elmander, Buffel, Acuna en Ono er niet bij, zij krijgen tot vrijdag extra vakantie. Collen, Van Haaren, Gyan, Van Wonderen en Snoijl zijn nog niet fit. Naast de twee nieuwe aanwinsten zijn er nog wel wat vraagtekens voorafgaand aan de eerste training. Zijn Pierre van Hooijdonk, Bonaventura Kalou en Brett Emerton er gewoon bij? Hoe wordt Van Hooijdonk ontvangen door de duizenden Feyenoord fans? Zouden er al nieuwe verdedigers te bewonderen zijn ? Van den Berg?

Net als vorige jaren zal Feyenoord ook dit jaar speciaal voor de eerste training tribunes langs het trainingsveld naast De Kuip plaatsen. Ook dit jaar worden weer enkele duizenden fans verwacht bij de eerste training. Traditioneel is de eerste training in tegenstelling tot andere Nederlandse clubs bij Feyenoord uitgegroeid tot een ware happening. Feyenoord zal de eerste trainingen, om 10.30 uur en 15.00 uur, afwerken in de nieuwe thuis- en uitshirts, die vanaf die dag ook in de verkoop gaan.

Meer op
Tags

duizenden hooijdonk acuna berg bonaventura brett buffel collen danko elmander emerton gyan haaren happening kalou kuijt kuip lazovic marwijk ono opgave snoijl uitgegroeid uitshirts wonderen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.649 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane aramburu azzouzi backje biden bologna carranza caru containers eredivisie excelsior geertruida gijs groen jon kraaij mats milambo orban oussama rusland smal socrates timber trump twente ueda westen wieffer willykment