Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Arne Slot vanaf volgend seizoen hoofdtrainer van Feyenoord

15 december 2020 11:25 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Arne Slot vanaf volgend seizoen hoofdtrainer van Feyenoord</b>; image source: Pro Shots

Feyenoord heeft via de officiële kanalen bekend gemaakt dat Arne Slot vanaf komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van Feyenoord zal zijn. Slot zal voor twee seizoenen een contract tekenen en in de verbintenis is een optie voor een extra seizoen opgenomen. Dick Advocaat zal het seizoen gewoon afmaken als trainer.

Slot geeft aan verheugd te zijn dat hij de eerste keuze was voor Feyenoord om Advocaat op te volgen. "Ik heb drieënhalf jaar met veel plezier gewerkt bij AZ en ben de club en de spelers dankbaar voor de ontwikkeling die ik als trainer heb doorgemaakt. Deze stap naar Feyenoord is een hele mooie vervolgstap in mijn carrière", aldus Slot. "Als een topclub als Feyenoord zich meldt, dan ben je niet alleen vereerd maar zeker ook trots dat je deze stap kan maken."

Ook technisch directeur Frank Arnesen is blij met de komst van Slot. "Arne heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een succesvolle trainer met een herkenbare speelstijl, waarbij spelers zich uitstekend doorontwikkelen, wat voor Feyenoord natuurlijk heel belangrijk is", zo geeft hij aan. "Bovendien hebben we er groot vertrouwen in dat straks met hem de prestaties onder Dick Advocaats leiding een goed vervolg kunnen worden gegeven."

Slot zal wel pas na dit seizoen gepresenteerd worden. "Want alle focus ligt nu en de komende uitdagende maanden uiteraard nog bij de huidige staf en selectie. Er is nog veel om voor te strijden", zegt Arnesen daarover. "Bovendien willen we hier allemaal met goede prestaties in zowel de competitie als de beker zorgen dat Dick zijn loopbaan, in elk geval als clubtrainer, op een heel mooie manier kan afsluiten."

Meer op Feyenoord.nl




Tags

slot arne advocaat arnesen advocaats clubtrainer drieenhalf speelstijl

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Welkom!!! Ik hoop dat er budget gaat komen dat er een goed prestatief elftal kan worden neergezet met een spits die wel scoort!
+2/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship hancko kloese kraaij liverpool middenveldert milambo nederland oosting poor reds schreuder slot soap there think trend what will willykment year yoda zerrouki