Transparent
Inloggen
Sluiten

Leroy Fer: 'Na negen weken blessureleed is het lekker om zo weer terug te komen'

13 december 2020 17:00

Leroy Fer gaf in gesprek met Fox Sports aan blij te zijn weer fit te zijn. "Na negen weken blessureleed is het lekker om zo weer terug te komen met drie punten en 3-0. Een goede overwinning, dus helemaal goed", aldus Fer. "Het zat hoog in mijn hamstring en het was best een grote scheur. Vandaar dat het zo lang duurde, maar ze dachten dat het zelfs nog langer zou duren. Ik ben dus eerder terug en dat is alleen maar positief."

De middenvelder moest daarom noodgedwongen vanaf de zijlijn naar de ploeg kijken. "Het was heel wisselvallig. Een aantal wedstrijden hebben we geen goede pot gespeeld", zo gaf hij aan. "We weten dat we beter kunnen. We liggen nu ook uit Europa, dus nu is het helaas alleen maar focussen op de competitie en de beker. Vanaf de zijkant moeten kijken is alleen maar frustrerend, maar ik ben blij dat we deze wedstrijd konden afsluiten met een goede overwinning."

Fer zal komende tijd nog niet volledig inzetbaar zijn. "De trainer heeft me vandaag rustig gebracht en dat zal volgende week denk ik ook zo zijn. We moeten rustig aan doen om in januari weer helemaal fit te kunnen zijn", zei hij daarover. "We zijn aan iets bezig en we moeten dat proberen vast te houden. We moeten die stijgende lijn vasthouden."




Tags

fer blessureleed fox noodgedwongen scheur stijgende wisselvallig zijlijn

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.146 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders telegraaf westen westerse wieffer yoda zorg