Transparent
Inloggen
Sluiten

Dick Advocaat: 'Het was een terechte overwinning'

13 december 2020 16:54

In gesprek met Fox Sports gaf Dick Advocaat aan dat Feyenoord een goede overwinning had behaald. "Het was een terechte overwinning op de manier zoals wij gespeeld hebben. We hebben de hele wedstrijd gecontroleerd, maar hadden wel eerder de goal moeten maken", aldus Advocaat. "Ik heb in de rust wel gezegd dat als wij op deze manier door zouden gaan, zij dat nooit vol zouden houden. Je wint dan met 3-0 en dan is het gewoon een goede overwinning."

De trainer was ook zeer te spreken over het karakter van zijn ploeg. "We wisten allemaal dat we het donderdag niet goed hadden gedaan, ondanks de moeilijke omstandigheden", zo gaf hij aan. "Ik heb wel gezegd dat je, met alle respect, van een tegenstander als VVV gewoon moet winnen. Dat hebben ze gedaan."

Ook het spel van Feyenoord zorgde voor tevredenheid. "We hebben aardig gespeeld tegen een ploeg die tegenhoudt met twee jongens voorin die hebben bewezen een goal te kunnen maken", zei hij daarover. "We hebben niet veel kansen weggegeven, zelfs niet in een-tegen-een situaties. Ik was wel tevreden over de manier van spelen."
Tags

advocaat fox gecontroleerd tegenhoudt vvv weggegeven

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat arnesen bannis berghuis botteghin bozenik corona danall diemers dordt geloofd gevulde hanegem haps hassel heerenveen jong jorgensen leeds linssen noud portemonnee pratto ramesoe slot spajic vente verrichten wonderen