Transparent
Inloggen
Sluiten

Jens Toornstra: 'Na die eerste goal viel er een last van de schouders'

13 december 2020 16:48

Jens Toornstra gaf in gesprek met Fox Sports aan het lekker te vinden dat hij twee goals had gemaakt. "Helemaal als dat gepaard gaat met een overwinning natuurlijk. We hadden dit wel even nodig", aldus Toornstra. "We waren wel dominant, maar zonder tot echt grote kansen te komen. De goal zat er wel aan te komen en na de eerste zie je dat we vrijer gaan voetballen. We creëren nog een aantal mogelijkheden en lopen dan zo uit naar 0-3."

Volgens de middenvelder had Feyenoord die eerste goal ook echt nodig. "Dat is vaak in wedstrijden dat er na de eerste goal een last van je schouders valt", zo gaf hij aan.

De ploeg vloog in het begin uit de startblokken. "We hebben van te voren gezegd dat we in het eerste kwartier vol de energie er in moesten gooien. Even helemaal in de wedstrijd komen", zei hij daarover. "Daarna speelden we iets rustiger, maar VVV is geen moment gevaarlijk geworden. Je kan geen hele wedstrijd op dat tempo druk blijven zetten. In de tweede helft was de energie er ook nog."
Discussieer mee op de forums


Tags

toornstra dominant fox vrijer vvv

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.203 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat argentinie arnesen balde bekritiseerd berghuis bestlander bozenik dalibor danall diemers geertruida hanegem keuring kokcu kristensen linssen malacia nieuwkoop pratto ramesoe schei senesi sfc teixeira twente vecerka verzwakking volendam