Transparent
Inloggen
Sluiten

Ongeslagen reeks onder Dick Advocaat begon vorig seizoen in Venlo

12 december 2020 10:45

Drie dagen na de pijnlijke uitschakeling in de Europa League wacht voor Feyenoord de uitwedstrijd tegen VVV-Venlo. De Limburgers staan na elf speelrondes op een veertiende plaats en wonnen vooralsnog slechts twee competitiewedstrijden. Met Grieks international Giorgos Giakoumakis heeft het wel de topscorer van de Eredivisie in de selectie.

Feyenoord kampt de laatste weken met een slechte vorm en historisch gezien is VVV dan wel een van de laatste uitwedstrijden die je wil krijgen. Van de voorgaande 23 ontmoetingen werden er namelijk slechts 5 gewonnen in Limburg. In totaal eindigde het duel 8 keer in een gelijkspel en liefst 10 keer bleek VVV te sterk. De laatste twee edities werden echter met 0-3 gewonnen, de grootste zege die Feyenoord in Venlo wist te behalen. De andere 3 zeges waren steeds met één doelpunt verschil.

Vorig seizoen was het duel in Venlo de eerste onder Dick Advocaat. Dankzij een treffer van Nicolai Jorgensen en twee doelpunten van Steven Berghuis werd direct gewonnen en nog altijd is Feyenoord in de Eredivisie ongeslagen sinds het aantreden van De kleine generaal, al bijna 58 weken.




Tags

advocaat vvv eredivisie aantreden berghuis generaal giakoumakis giorgos historisch jorgensen topscorer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.428 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot dtk jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente will year yoda zerrouki