Transparent
Inloggen
Sluiten

Dick Advocaat: 'Dit was een slechte prestatie van Feyenoord'

10 december 2020 23:52

In gesprek met RTL 7 was Dick Advocaat het niet eens met de opmerking dat Feyenoord geen grip op de wedstrijd hadden. "We hadden wel grip, maar we deden er helemaal niets mee. We speelden tegen een kwalitatief mindere tegenstander, maar dat was wel een tegenstander die mentaal gezien veel meer brengt dan wij", aldus Advocaat. "We zullen er achter moeten komen hoe dat kan. In de eerste wedstrijd was dit ook al hetzelfde verhaal met die 1-4. Een ploeg die keihard werkt voor iedere bal en ieder duel won. Daar hebben wij veel moeite mee."

De trainer was dan ook duidelijk in zijn conclusie. "Dit was een slechte prestatie van Feyenoord. Daar hoef je geen helderziende voor te zijn om dit te constateren", zo gaf hij aan. "Ze hebben er alles aan gedaan, maar het was te weinig. De tegenstander doet minder dan wij met mindere spelers, maar dat gebeurde wel."

Zondag zal Feyenoord het op moeten nemen tegen VVV-Venlo. Volgens Advocaat zou dat geen probleem mogen zijn. "Als een voetballer mentaal een beetje weet wat het moet doen, moet dat ook een wedstrijd zijn waarin wij er weer staan. Zoals we het hele seizoen er al staan", zei hij daarover. "De ene wedstrijd doen we dat beter dan de ander. Vanavond was het gewoon niet goed."
Tags

advocaat helderziende kwalitatief vvv

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.203 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat argentinie arnesen balde bekritiseerd berghuis bestlander bozenik dalibor danall diemers geertruida hanegem kokcu kristensen linssen malacia narsingh nieuwkoop pratto ramesoe schei senesi sfc sinistera teixeira twente vecerka verzwakking