Transparent
Inloggen
Sluiten

Jens Toornstra: 'We hebben het niet verdiend om te winnen'

10 december 2020 23:44

Jens Toornstra gaf in gesprek met RTL 7 aan zeer teleurgesteld te zijn over de wedstrijd tegen Wolfsberger AC. "We hebben het niet verdiend om te winnen. Zij wilden het veel meer dan wij", aldus Toornstra. "Er is ook niet één ding aan te wijzen wat er mis ging. Er ging zo veel mis. We speelden zo veel slordige ballen en dat is al het verhaal van meerdere weken. Daar wachtten zij op en dat wisten we. Het was heel erg matig vandaag."

Feyenoord verkeert al weken in een zeer zwakke vorm. De middenvelder kreeg dan ook de vraag wat er moet veranderen. "Ik zou het echt niet weten", zo gaf hij aan. "Ik kan moeilijk zeggen dat ik tevreden ben over mijn eigen vorm. Ik sta dan wel op een andere positie dan normaal, maar dit is niet het moment om over mezelf te gaan praten. Als collectief hebben wij vandaag gefaald. We hebben veel te weinig geleverd."

In de rust werd er dan ook al boos gereageerd in de kleedkamer. "Maar in de tweede helft heb ik niet een beter Feyenoord gezien", zei Toornstra daarover. "We hadden dan wel iets meer de bal, maar het is even lastig nu. We zijn vooral erg teleurgesteld."




Tags

toornstra gefaald slordige wachtten wolfsberger

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.481 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane antwerp arneslot bommel brighton charismatisch eredivisie excelsior geertruida heerenveen intensiteit knvb kraaij kuip liverpool middenveldert onzekerheid pec persie potter schreuder scouten slot speelgoed timber vakken voetbalprimeur willykment yoda zeb