Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Berghuis: 'Na de 1-0 liepen we achter de feiten aan'

10 december 2020 23:39

In gesprek met RTL 7 gaf Steven Berghuis aan gefrustreerd te zijn dat Feyenoord was uitgeschakeld in de Europa League. "Het maakte niet uit hoe het zou gebeuren, als we maar zouden winnen. Dat gebeurde niet", aldus Berghuis. "Iedereen doet zijn best en iedereen probeert het, maar na de 1-0 liepen we achter de feiten aan. We hebben ook heel veel problemen met kansen creëren vanuit open spel. Vaak is het vanuit standaardsituaties. Dat is erg lastig."

In de beginfase speelde Feyenoord bovendien in een ander systeem. "In 4-4-2, net zoals de tegenstander", zo gaf hij aan. "We missen gewoon variatie om echt goede kansen te creëren en om de tegenstander echt pijn te doen. Dat gebeurt niet. Na die 1-0 probeer je te vechten, maar dat lukte gewoon niet."

Voor Feyenoord wacht zondag alweer de uitwedstrijd tegen VVV-Venlo. "Dit is natuurlijk heel erg balen, maar het voordeel van veel wedstrijden is dat je je snel kan revancheren", zei hij daarover. "Dat is het enige wat we kunnen doen."
Discussieer mee op de forums


Tags

berghuis beginfase revancheren standaardsituaties variatie vvv

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat arnesen balde basacikoglu beek berghuis bestlander bilal bozenik conteh danall deiysszma diemers geertruida hanegem haps heracles kokcu linssen malacia oogt pratto ramesoe senesi socrates spajic teixeira toornstra vente