Transparent
Inloggen
Sluiten

Dramatisch Feyenoord verliest opnieuw en is al klaar in Europa

10 december 2020 22:50
Foto: Pro Shots

Dramatisch Feyenoord verliest opnieuw en is al klaar in Europa; image source: Pro Shots

Na wederom een zeer kwalitatief uitermate teleurstellende wedstrijd is Feyenoord uitgeschakeld in de Europa League. De ploeg kreeg tegen Wolfsberger AC helemaal niets voor elkaar en ging met 1-0 hopeloos onderuit.

Feyenoord wist op voorhand dat er gewonnen móest worden van Wolfsberger AC om nog te kunnen overwinteren in de Europa League. Gezien het veldspel leek de ploeg van Dick Advocaat het niet te beseffen. Het veld lag er zelf weliswaar slecht bij, maar aanvallend kreeg Feyenoord helemaal niets voor elkaar. Het speelde alsof het al met een paar doelpunten voor stond en de wedstrijd eenvoudig wilde uitspelen.

Ook de thuisploeg werd niet heel gevaarlijk, maar het leek wel dat de Oostenrijkers het dichtst bij een doelpunt waren. Die kwam dan ook na een half uur spelen toen na zwak verdedigen de bal zo maar in het doel kon worden getikt. Het was randje buitenspel, maar de arbitrage is Feyenoord al het hele seizoen niet gunstig gezind en dat was nu ook zeker niet anders. Het was voor rust ook direct het laatste wapenfeit.

Na rust veranderde er weinig aan het spelbeeld. Feyenoord was iets feller in de duels, maar kreeg geen enkele serieuze kans. Gezien de mogelijkheden leek de 2-0 voor Wolfsberger veel dichter bij dan een doelpunt voor Feyenoord. Ruim een kwartier voor tijd was er dan wel een mooi moment toen Luis Sinisterra in de ploeg kwam en hij na bijna tien maanden blessureleed zijn rentree kon maken.

Feyenoord werd in de slotfase pas gevaarlijk. Een knappe volley van invaller Sinisterra kon door de doelman worden gekeerd. Dat Feyenoord momenteel in een hopeloze vorm verkeert, werd door Nicolai Jorgensen bewezen. De Deen kreeg een goede mogelijkheid, maar in plaats van de bal tussen de palen te schieten kreeg hij het voor elkaar om er een inworp van te maken.




Discussieer mee op de forums


Tags

wolfsberger sinisterra advocaat arbitrage blessureleed dichtst feller getikt gezind inworp jorgensen kwalitatief spelbeeld voorhand wapenfeit

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve danall ego eredivisie gaal geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong jorien kloese kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat timber ueda willykment woerts yoda