Transparent
Inloggen
Sluiten

Dick Advocaat: 'Je bent pas een topclub als je spelers kan kopen die je wil kopen'

10 december 2020 21:16 - RTL 7
Foto: Pro Shots

Dick Advocaat: "Je bent pas een topclub als je spelers kan kopen die je wil kopen"; image source: Pro Shots

Dick Advocaat was voorafgaand aan het duel tegen Wolfsberger AC in gesprek met RTL 7 wederom kritisch op het beleid van Feyenoord. De trainer was het niet eens met de opmerking dat Feyenoord een topclub is. "Je bent pas een topclub als je spelers kan kopen die je wil kopen, zoals Ajax", aldus Advocaat.

De trainer werd na het duel in Oostenrijk nog gevraagd naar zijn opmerking en of hij weer zal aankloppen bij Frank Arnesen. "Ondanks alles staan wij nog gewoon op de derde plaats en hebben we tot het einde meegedaan voor de Europa League", zo gaf hij aan. "Dat is niet goed, want we hadden ons gewoon moeten plaatsen. Maar we moeten niet alles naar beneden halen. Dat is nergens voor nodig gezien de eerste helft van het seizoen en alle problemen die we gehad hebben met de spelersgroep. Iedere dag zijn we bezig om te kijken of er iets kan. Maar dat moet dan wel kunnen..."
Tags

advocaat aankloppen arnesen meegedaan oostenrijk wolfsberger

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Tegenvaller deze opmerking van Advocaat, materiaal is niet best maar je bent pas een top coach als je desondanks er toch het maximale er uit weet te halen.
Helaas mis ik die instelling momenteel bij Dick.
+2/-1

2 maanden geleden
Inhoudelijk juist maar dit is niet de manier om het team te motiveren zoals bleek. De spelers hadden geen inspiratie. Op zoek naar de uitgang?
+1/-0

 
2 maanden geleden
Wie? Die lamzakken die niets presteren of de trainer die er voor gezorgd heeft dat ze nog steeds derde/vierde staan?
+1/-0

2 maanden geleden
De taak van een trainer is, om het maximale uit een spelersgroep te halen. Advocaat doet dat onvoldoende.
+1/-1

 
2 maanden geleden
Ik denk dat hij er méér dan het maximale uit heeft gehaald, moeilijk te accepteren maar beter zal het gewoon nooit worden met deze groep.
+1/-1

2 maanden geleden
Wellicht niet handig maar feitelijk juist. Daarbij kan je vraag stellen of de andere invullingen die bij het etiket van topclub of dat wel nu goed is bij alle Nederlandse clubs. Gezien de resultaten dus niet. Uithuilen en zondag er weer staan.
+2/-0

2 maanden geleden
Dick kappen met smeken om aankopen. Zondag als middenlinie: Fer-Toornstra- Texeira en Sini basis (spits) en Nicolai banken
+1/-0

2 maanden geleden
Natuurlijk is Feyenoord geen topclub meer. Als je constant roept dat er geen geld meer is en je hebt bijvoorbeeld geen spits die er meer dan 10 per jaar inschiet ben en blijf je gewoon een middenmoter.
+1/-0

2 maanden geleden
Zegt de man die 2 weken geleden nog riep dat Linssen en Diemers zijn aankopen waren....
+1/-0

2 maanden geleden
De man heeft natuurlijk gelijk, hoe je 't ook draait of keert, wat we bijna elk seizoen in huis halen is, afgezien van een enkele meevaller, minder dan middelmaat, daar kun je geen vuist mee maken. Probleem is gewoon dat het Feyenoord al jaaaaren ontbreek aan a) een professioneel klimaat en b) aan beregoeie investeerders. No money no future. Simple like that. En dat nog tot daar aan toe, maar heel professioneel oogt Feyenoord de laatste decennia ook niet. Ik had hoop bij de aanstelling van Arnesen. Maar ik begin onderhand te geloven wat de Brusselaars bedoelen. Een fantast die nog leeft van zijn naam.
+1/-0Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat arnesen berghuis botteghin bozenik conteh corona danall diemers fer galatasaray geloofd gevulde hanegem haps hassel jorgensen linksbuiten linssen noud portemonnee pratto ramesoe senesi slot spajic toornstra verrichten wonderen