Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord wil ook Myron Boadu, Calvin Stengs en Owen Wijndal'

7 december 2020 23:10 - Veronica Inside
Foto: Pro Shots

"Feyenoord wil ook Myron Boadu, Calvin Stengs en Owen Wijndal"; image source: Pro Shots

Feyenoord wil de selectie gaan versterken met Myron Boadu, Calvin Stengs én Owen Wijndal. Dat wist Wilfred Genee maandag te melden in Veronica Inside op basis van een heel serieuze bron. Amerikaanse investeerders zouden ruim 200 miljoen euro in de club willen pompen en naast de inmiddels ontslagen Arne Slot zouden bij AZ ook enkele sleutelspelers gehaald moeten worden. Zaakwaarnemer Mino Raiola zou hier een enorme rol in spelen.

Slot zou bovendien een jaarsalaris van 750.000 euro gaan verdienen bij Feyenoord, ongeveer drie keer zoveel als wat hij bij AZ kreeg.
Tags

boadu owen stengs wijndal slot arne genee jaarsalaris pompen raiola veronica wilfred

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Ambitieus en momenteel gezien de financiële situatie onmogelijk.
Het grote speculeren is begonnen, terwijl Slot nog niet eens als opvolger gepresenteerd is.
Laat staan dat een investeerder al een euro echt ingebracht heeft.
+3/-0

2 maanden geleden
Met het verhaal in de AD maakt het wel enige serieus indruk..erg benieuwd
+1/-0

2 maanden geleden
Eerst zien dan geloven .
Zelfs met veel geld van investeerders ,zou ik deze spelers niet halen als az belachelijk veel vraagt
+1/-0

2 maanden geleden
Hebben alle 3 contract tot 2023, wat moeten die wel niet gaan kosten?
+1/-0

2 maanden geleden
Vi als bron is al vaag. En Wijndal gaan we natuurlijk geen zeg 10 voor betalen uiteraard, we hebben haps en malacia (als je die naam noemt kan het dus al geen betrouwbare info zijn). Boadu twijfel ik sowieso of die meer dan 10 waard is en Stengs eigenlijk ook. Ze zullen ca 20 pp vragen en extra moeilijk doen ivm slot denk ik.
+1/-0

2 maanden geleden
Allemaal bullshit.! Hooguit Boadu zou een optie zijn. Malacia/Haps doen niet onder voor Wijndal. Stengs....zou kunnen maar hebben we ook niet echt nodig.
+1/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Tja... als er echt geld beschikbaar zou komen moet je er alles aan doen om te voorkomen dat je types als Vente, Narsingh, Linssen, Diemers en zo zou moeten opstellen.
En Wijndal is wel heel goed, maar als Haps gezond is is ie minimaal net zo goed. Zo niet beter. Hij is alleen zo vaak geblesseerd... Maar dan is Malacia toch een verdienstelijke invaller. Je moet ook zorgen dat Botteghin niet meer hoeft in te vallen, dus daar moet er ook iemand bij. En Stengs zou niet verkeerd zijn als standin voor Berghuis als die weer zo'n lamzakbui heeft als de laatste weken vaak het geval is. Boadu gaat het niet maken denk ik. Als Jörgensen weer in vorm komt is ie goed genoeg en Bozenik prima als tweede man daar.

Maar los hiervan denk ik dat de berichtgeving hierover nergens op gebaseerd is....
+1/-0

2 maanden geleden
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
+1/-0Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.202 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat arnesen berghuis botteghin bozenik conteh corona danall diemers fer galatasaray geloofd gevulde hanegem haps hassel jorgensen linksbuiten linssen noud portemonnee pratto ramesoe senesi slot spajic toornstra verrichten wonderen