Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Feyenoord en Arne Slot zijn al rond'

4 december 2020 21:03 - AD.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "Feyenoord en Arne Slot zijn al rond"; image source: Pro Shots

Feyenoord zet in op de komst van Arne Slot als nieuwe trainer van Feyenoord. Dat meldt onder meer het Algemeen Dagblad. De huidige trainer van AZ moet in Rotterdam Dick Advocaat gaan opvolgen. Technisch directeur Frank Arnesen heeft Slot al benaderd voor een overgang naar De Kuip. Sinds 2019 is hij de trainer van AZ, zijn eerste club als hoofdtrainer. Eerder werd hij al gelinkt aan een overstap naar Ajax indien Erik ten Hag zou vertrekken.

Update 21:02: Voetbal International-verslaggever Martijn Krabbendam heeft vrijdagavond in Veronica Inside aangegeven dat Feyenoord en Slot al rond zijn over zijn komst in de zomer. "Ik heb iemand gesproken en die zegt dat het al rond is", aldus Krabbendam.

Meer op AD.nl




Tags

slot arne krabbendam advocaat arnesen hag kuip veronica

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Gaat het niet redden bij Feyenoord, wordt bij AZ gesteund door een goede lichting jeugd is helaas bij Feyenoord, nog, niet aan de orde.
Mocht het doorgaan dan hoop ik uiteraard wel dat ik ongelijk heb.
Als het al doorgaat.
+2/-0

3 jaar geleden
Ik zie liever Henk Fraser maar kan er mee leven als Stengs mee komt.
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Zegt Krabbedam....dus ik houd een slag om de arm. Maar Feyenoord gaat een omslag maken dat ziet iedereen aankomen en daar zou Slot een prima rol in kunnen spelen. Wie worden er naast De Wolf zijn assistenten????
+1/-0

3 jaar geleden
Gehypt door de media.
Die vaak niet verder kijken dan de waan vd dag .
Iemand doet het goed ergens ,of kent de club, dus kandidaat .
Ik heb liever een ervaren coach .
Iemand die al een tijdje op niveau een 1e elftal heeft getraint.
Slot was 2 jaar geleden nog assistent ,en die andere kandidaat (jonk) heeft alleen jeugd en volendam getraint .
In mijn ogen ben je dan nog een beginner.
Beginnende trainers en Feyenoord gaan meestal niet goed samen.
Met gio hebben we ook eerst een diep dal gehad .
Verder vindt ik slot qua persoon/zijn voorkomen niet passen bij een volksclub .
+2/-0

3 jaar geleden
Is Henk Fräser besmet verklaard of zo? Feyenoorder in hart en nieren. Of zijn die luie profs bij Feyenoord bang voor hem? Berghuis kan de laatste weken best een schop voor z'n jeweetwel krijgen. Slot gaat het ook niet redden met het huidige spelersaanbod.
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Slot per direct ontslagen omdat hij alleen met az bezig moet zijn. Als zijn contract einde seizoen afloopt is het niet raar dat je je orienteert. Of je dat meldt blijft altijd lastig, 'hoi max ik ben aan het praten met Feyenoord dat je het ff weet....'. Wat zal Fraser (mijn keuze) denken? Kuyt assistent en Arne neemt iemand mee en de Wolf. Hopelijk investeerder en Berghuis (zakt letterlijk en figuurlijk te ver terug en 8 a 10 miljoen is afgesproken scheelt ook 2 mln salaris) verkopen en senesi ca 25. Stengs en Boadu voor 30 en BMI erbij ipv Senesi. Harroui van Sparta zou ook topaankoop zijn, niet door het doelpunt gisteren is hele seizoen en daarvoor al top. Ik denk Slot in de winter al.
+1/-0

3 jaar geleden
top laat voetballers voetballen en niet alleen verdedigen. Daarbij heeft mijn inziens ervaring genoeg en ambitie. En bovendien geen incrowd ...ons kent ons heeft Feyenoord tot hier gebracht..roer maar om..
+2/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geertruida gimenez hancko intensiteit jong kompas kraaij kroes middenveldert minteh praag religie rvc slot sobat stengs timber ueda wieffer willykment woerts yoda zerrouki