Transparent
Inloggen
Sluiten

Luciano Narsingh: 'Als je zo'n wedstrijd speelt, is het gewoon kut'

4 december 2020 00:39

Luciano Narsingh had een rot gevoel overgehouden aan de wedstrijd tegen Dinamo Zagreb. "In de eerste helft creëerden we helemaal niets. Zij ook niet, maar toen gaven we nog een penalty weg. Toen was het 0-1 en liep je achter de feiten aan", aldus Narsingh. "Ook in de tweede helft was het te weinig. We hadden pas rond de zeventigste minuut onze eerste kans. Dat is gewoon niet goed genoeg."

Volgens de aanvaller had Feyenoord het als team heel moeilijk. "Het was een stugge ploeg. We kwamen er gewoon niet doorheen", zo gaf hij aan. "Ik kwam zelf veel te weinig in het spel voor. Ik heb mezelf niet kunnen laten zien met individuele acties of assists. Je hebt me vandaag bijna niet gezien."

Narsingh had voor de wedstrijd nog een heel goed gevoel. "Ik mocht na een lange tijd weer beginnen. Daar leef ik natuurlijk voor en daar werk ik had voor. Als je dan zo'n wedstrijd speelt, is het gewoon kut", zei hij daarover. "We hebben nog kans. Het is met voetbal lekker dat je over een paar dagen alweer de volgende wedstrijd hebt en dit resultaat kan wegspelen."




Tags

narsingh creeerden dinamo leef overgehouden rot wegspelen zagreb zeventigste

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik intensiteit jorien kloese knvb kokcu kroes kuip madrid middenveldert milambo nieuwbouw praag renovatie rvc sobat volkslied willykment woningbouw yoda