Transparent
Inloggen
Sluiten

Matig Feyenoord wederom ten onder aan dubieuze beslissingen arbitrage

3 december 2020 20:53
Foto: Pro Shots

Matig Feyenoord wederom ten onder aan dubieuze beslissingen arbitrage; image source: Pro Shots

Feyenoord is donderdag onderuit gegaan tegen Dinamo Zagreb. De Kroaten bleken uiteindelijk met 0-2 te sterk. De ploeg van Dick Advocaat kende zelf een heel zwakke wedstrijd, maar mocht zich ook wederom bestolen voelen door de arbitrage.

Toegegeven, Feyenoord kende zelf ook een heel zwakke wedstrijd en wist nauwelijks gevaarlijk te worden. Het was echter de Engelse arbitrage die een hoofdrol opeiste. Diep in blessuretijd van de eerste helft ging de bal plotseling op de stip na een vermeende overtreding van Orkun Kökcü. Een beslissing die veel te makkelijk genomen was.

Snel na rust vond het volgende merkwaardige moment plaats. Dinamo Zagreb scoorde, maar vanwege buitenspel werd de treffer afgekeurd. De scheidsrechter keurde het doelpunt echter opeens wel goed. Daarbij kunnen ook nog de liefst zes gele kaarten voor Feyenoord bij opgeteld worden, waarvan het grootste gedeelte onterecht was.

Het was bovendien niet het enige probleem voor Feyenoord. Vanwege blessures vielen Bryan Linssen en Marcos Senesi uit. De ploeg heeft overwintering in de Europa League echter nog volledig in eigen hand. Daarvoor zal volgende week gewonnen moeten worden van Wolfsberger AC.




Discussieer mee op de forums


Tags

arbitrage dinamo zagreb advocaat bryan keurde kokcu kroaten linssen opeiste senesi wolfsberger

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.347 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda