Transparent
Inloggen
Sluiten

Informatie voorverkoop Voorschoten'97 - Feyenoord

3 juli 2003 23:28

Verslaggever: K

Op dinsdagavond 12 augustus zal de vriendschappelijke wedstrijd tussen Voorschoten'97 en Feyenoord afgewerkt worden. De volgende informatie betreffende de wedstrijd en de voorverkoop ontvingen wij van de organisatoren:

Zaterdag 12 juli start de voorverkoop voor de oefenwedstrijd tussen Voorschoten ?97 en Feyenoord, die op dinsdagavond 12 augustus zal worden gespeeld op Sportpark Adegeest te Voorschoten. De wedstrijd begint om 19.30 uur en de hekken gaan om 17.30 uur open voor het publiek. Op maar liefst 19 voorverkoopadressen in Voorschoten en omgeving zijn toegangskaarten te koop. De verwachting is, dat veel mensen dit voetbalfeest willen bijwonen zo kort voor de start van de offici?le competitie.

Voorschoten ?97, ??n van de grootste clubs uit de Leidse regio met 1.400 leden, fungeert voor de derde maal in 5 jaar als gastheer van Feyenoord. Het eerste zaterdagelftal van de Voorschotenaren werd afgelopen seizoen vierde in de 1e klasse B KNVB en het tweede elftal won in haar debuutjaar in de reserve hoofdklasse KNVB de nacompetitie. Het eerste zondagelftal deed werd 3e in de 3e klasse A KNVB en strandde uiteindelijk in de nacompetitie. Het tweede elftal verloor de beslissingswedstrijd voor promotie naar de reserve 1e klasse. Zowel Zaterdag 1 als Zondag 1 zullen het ??n helft opnemen tegen Feyenoord.

Deze wedstrijd wordt mede mogelijk gemaakt door de wedstrijdsponsors Aannemersbedrijf G.J. Kriek BV uit Voorschoten en Hoogvliet Supermarkten uit Voorschoten.

Feyenoord zal 5 dagen voor de start van de competitie tegen NEC op volle oorlogssterkte verschijnen in Voorschoten en dus zal er veel te genieten zijn op Sportpark Adegeest. Alle grote namen zullen er in Voorschoten bij zijn en dat belooft veel goeds. Ongetwijfeld zullen zich nog enkele mutaties voordoen in de Rotterdamse selectie, zodat het een ideale mogelijkheid wordt voor de supporters om met eigen ogen te zien hoe Feyenoord er voor staat. Dirk Kuyt zal er in ieder geval bij zijn en dat doet in ieder geval een massale invasie van Katwijkers vermoeden, die deze mogelijkheid zeker zullen aangrijpen om de held van eigen bodem in het rood-witte shirt te bewonderen. Uiteraard zijn er op Sportpark Adegeest (capaciteit 6.000 plaatsen) extra tribunes geplaatst, waaronder een zittribune met 650 zitplaatsen. Deze zitplaatsen zullen in de voorverkoop waarschijnlijk snel zijn uitverkocht, dus wees er vroeg bij.

PRIJZEN

Zitplaatsen : ? 13,00

Staanplaatsen : ? 10,00

Zitplaatsen jeugd t/m 12 jaar: ? 6,50

Staanplaatsen jeugd t/m 12 jaar: ? 5,00

65+ers krijgen 25% korting

VOORVERKOOPADRESSEN VANAF ZATERDAG 12 JULI 2003

Bedrijf Adres Plaats

Texaco Selfservice Wijngaardenlaan 100 Voorschoten

Eigeman IJssalon Papelaan 84 Voorschoten

Tabaksspecialist Bob Kooy Kamerling Onnesplants. 13 Voorschoten

C-1000 Voordeelmarkt N. Hofland Planciusplantsoen 25 Voorschoten

Wout Bergers Sport Schoolstraat 35 Voorschoten

Hans Mourits Groenten en Fruit Schoolstraat 16 Voorschoten

BP Station Voorschoten Voorschoterweg 20 Voorschoten

Ruudolf Mode Schoolstraat 87 Voorschoten

De Groot Assurantiekantoor Planciusplantsoen 27 Voorschoten

Wout Bergers Sport Haarlemmerstraat 40 Leiden

Wout Bergers Sport Haarlemmerstraat 232 Leiden

VVV Leiden Promotie Stationsweg 2/D Leiden

AT Auto ?s BV Lijnbaan 6 Leiderdorp

Leski Meubelen Hoge Rijndijk 313 Zoeterwoude

Ruudolf Mode Anjelierenstraat 41 Rijnsburg

Ben Borst Casual Wear Hoofdstraat 71 Noordwijk

Video World Oostdorperweg 28 Wassenaar

Sport 2000 Pluimgraaff Badstraat 13 Katwijk

* Quick Boys (clubhuis) Laan van Nieuw Zuid Katwijk

* iedere donderdagavond vanaf 20.00 uur en elke zaterdagmiddag vanaf 16.30 uur.

INTERNETSITE

De meest actuele informatie treft u aan op onze internetsite: www.voorschoten97.nl

BEREIKBAARHEID

Voorschoten is een dorp met 24.000 inwoners en ligt tussen Leiden, Leidschendam en Wassenaar in. Voorschoten is te bereiken via de A4 (afslag Zoeterwoude/Voorschoten), via de A44 (bij Wassenaar afslag Voorschoten nemen) of vanaf Leidschendam/Voorburg binnendoor richting Leiden te rijden. U komt dan vanzelf in Voorschoten. Sportpark Adegeest staat aangegeven op de borden.

Meer op
Tags

voorschoten voorverkoop adegeest bergers knvb schoolstraat wassenaar wout afslag haarlemmerstraat internetsite katwijk leidschendam mode nacompetitie planciusplantsoen promotie ruudolf voorverkoopadressen zoeterwoude aannemersbedrijf actuele adres anjelierenstraat assurantiekantoor badstraat belooft bereikbaarheid beslissingswedstrijd binnendoor bodem borden borst capaciteit casual clubhuis debuutjaar dorp eigeman fruit gastheer groenten hans hekken hofland hoofdklasse hoofdstraat hoogvliet ijssalon invasie inwoners kamerling katwijkers korting kriek kuyt laan leiderdorp leidse leski lijnbaan meubelen mourits mutaties noordwijk onnesplants ontvingen oorlogssterkte oostdorperweg papelaan pluimgraaff quick rijndijk rijnsburg selfservice station stationsweg strandde supermarkten tabaksspecialist texaco toegangskaarten voetbalfeest voorburg voordeelmarkt voordoen voorschotenaren voorschoterweg vvv wedstrijdsponsors wijngaardenlaan world zaterdagelftal zittribune zondagelftal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.601 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane aramburu azzouzi backje biden bologna caru containers emmen eredivisie excelsior gijs groen hancko jon kraaij mats mls oekraine orban oussama poetin priske smal socrates trump twente westen wieffer willykment