Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Dick Advocaat stopt na dit seizoen

1 december 2020 18:18 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Dick Advocaat stopt na dit seizoen</b>; image source: Pro Shots

Feyenoord heeft via de officiële kanalen bekend gemaakt dat Dick Advocaat na dit seizoen zal stoppen bij de club. De trainer heeft dit aan de clubleiding laten weten en besloot dit nu al kenbaar te maken zodat er ruim de tijd is om een opvolger te vinden. Bovendien maakt dit ook een einde aan de speculaties over zijn toekomst.

Advocaat wil er nog alles aan doen om er een heel goed seizoen van te maken. "Maar daarna is het mooi geweest", aldus Advocaat. "Ik weet dat ik dat eerder heb gezegd, maar deze keer mogen jullie me er aan houden: de komende maanden zijn echt mijn laatste als clubtrainer. Na een lange en prachtige loopbaan is Feyenoord een schitterende club om straks bij af te sluiten. Hopelijk - en ik geloof daar in - kunnen we voor het zo ver is nog mooie dingen laten zien."

Technisch directeur Frank Arnesen is vol lof over de trainer. "Dick is echt een geweldige persoonlijkheid en een zeer bevlogen trainer, die met zijn aanpak eigenlijk altijd het maximale uit een ploeg weet te halen", zo geeft hij aan. "Feyenoord mag blij en trots zijn dat hij er voor heeft gekozen zijn lange en schitterende carrière als clubcoach bij ons af te willen sluiten."

Meer op Feyenoord.nl




Tags

advocaat arnesen bevlogen clubcoach clubtrainer kenbaar speculaties

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
En dan nu maar hopen op een goede opvolger, de speculaties kunnen beginnen.
+1/-0

3 jaar geleden
Géén Dirk Kuyt als opvolger benoemen aub.
Probeer Henkie F. maar los te weken bij stadsgenoot Sparta , das lekker dichtbij.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.426 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot championship jans kloese kraaij liverpool marquis middenveldert milambo oosting peeters performance persie poor reds ron schreuder slot soap stengs there think what will year yoda zeroukki