Transparent
Inloggen
Sluiten

Jordy Wehrmann: 'Het was gewoon een lastige wedstrijd en dan gaat het wel eens wat stroever'

29 november 2020 16:52

In gesprek met Fox Sports gaf Jordy Wehrmann aan het niet eens te zijn met de opmerking dat hij goed gespeeld had. "We hebben als team keihard gestreden voor een resultaat. Je bent met elkaar bezig. Of de ene nu beter is dan een ander maakt niet uit, we zijn nog altijd een team", aldus Wehrmann. "Ik ben het niet eens dat er maar weinig spelers goed waren vandaag. Het was gewoon een lastige wedstrijd en dan gaat het wel eens wat stroever."

De middenvelder was blij met zijn basisdebuut voor Feyenoord. "Ik heb in het verleden al vaak op deze positie gespeeld en daar voel ik me goed bij", zo gaf hij aan. "De groep was ook heel erg met mij bezig geweest. Nick Marsman en Mark Diemers zijn jongens die me daarin meegenomen hebben en mij vertrouwen gaven. De trainer heeft mij ook succes gewenst en wat kleine instructies gegeven. Ik moest gewoon mijn eigen spel spelen vanuit de teamtaken. Toen ging ik er voor."

Wehrmann gaf daarbij ook aan gretig te zijn. "Dit is de club waar ik al 15 jaar voor speel. Dit jaar heb ik mijn officiële debuut al gemaakt. Eerder deze week mijn Europese debuut en dan nu ook mijn basisdebuut", zei hij daarover. "Het is allemaal heel snel gegaan. Ik ben nog begonnen in Onder-21. Ik ben hongerig en ik wil graag voor deze club uitkomen."




Discussieer mee op de forums


Tags

wehrmann stroever basisdebuut diemers fox hongerig marsman teamtaken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.389 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane aursnes azerbeidzjan balverlies bassett bijlow continue dilrosun geertruida hakballetjes hancko kokcu kuijt kwetsbaar lanceerde lucht middenveldert nederland oranje redondo regen slot tegendoelpunten timber vakkiek verzuipt voetbalzone wehave wieffer willykment