Transparent
Inloggen
Sluiten

Dick Advocaat: 'Normaal gesproken verlies je zo'n wedstrijd'

29 november 2020 16:45

Dick Advocaat gaf in gesprek met Fox Sports aan dat Feyenoord geluk had gehad tegen FC Utrecht. "Daar hoef je geen helderziende voor te zijn dat we goed weg komen. Als je dan een punt haalt is dat meegenomen. Normaal gesproken verlies je zo'n wedstrijd", aldus Advocaat. "Wij kwamen overal een man tekort en zij maakten een heel frisse indruk. Je loopt wel eens tegen dit soort wedstrijden aan. Dat je dan een punt pakt is mooi meegenomen, maar dat geeft geen voldoening."

De trainer wilde geen excuses zoeken in het zware programma van zijn ploeg. "Iedereen ziet hetzelfde wat ik zie. We komen in ieder duel te laat en hebben niet de frisheid. Dat heeft een aantal oorzaken. Ik kan wel allerlei excuses gaan zoeken, maar dat heeft geen zin", zei hij daarover. "We wilden in de tweede helft Utrecht meer vast zetten, omdat wij zelf totaal niet aan voetballen toe kwamen. Het is echter totaal geen excuus. Te veel spelers zaten niet in de wedstrijd en dan wordt het een moeilijk verhaal."

Advocaat had er geen probleem mee dat Nicolai Jorgensen boos was na zijn wissel. "Ik begrijp het wel. Hij zei dat hij een spits was en wilde scoren. Toen zei ik dat hij dat maar had moeten laten zien", zo gaf hij aan. "Het is een woordenwisseling met een speler. Dat vind ik niet erg. Na afloop kwam hij ook naar mij toe en heeft hij sorry gezegd."




Tags

advocaat utrecht excuus fox frisheid helderziende jorgensen woordenwisseling

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat volkslied willykment woningbouw yoda