Transparent
Inloggen
Sluiten

Nick Marsman: 'Gezien het spelbeeld mogen wij wel blij zijn'

29 november 2020 16:31

In gesprek met Fox Sports moest Nick Marsman toegeven dat Feyenoord ontsnapt is met een gelijkspel. "Gezien het spelbeeld mogen wij wel blij zijn", aldus Marsman. "Er ging een hele hoop verkeerd. We wisten dat het lastig ging worden. We hebben nu twee wedstrijden achter elkaar met tien man gespeeld. Het waren lange wedstrijden en ook veel wedstrijden. Een paar jongens ontbreken nu. We kregen het niet voor elkaar tegen Utrecht, die het heel goed deed in hun systeem."

De doelman moest daarom zelf volop aan de bak. "Ik heb niet geteld hoe vaak het was, maar daar sta ik voor", zo gaf hij aan. "Zij speelden in een bepaald systeem en daar kregen wij geen grip op. We waren sowieso slordig aan de bal en maakten foute keuzes. We konden de vrije man niet vinden en kregen het ook niet voor elkaar om verdedigend hun vrije man op het middenveld af te stoppen. In de tweede helft hebben we het anders gedaan met drie man achterop en toen ging het iets beter. Aan het eind zie je echter de vermoeidheid. Het is dan de kwaliteit van Utrecht dat ze dan toch nog kansen kunnen krijgen."




Tags

marsman spelbeeld utrecht fox geteld ontsnapt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda zorg