Transparent
Inloggen
Sluiten

Dick Advocaat: 'In de eerste helft hadden we uiteindelijk voor moeten staan qua kansen en spel'

27 november 2020 00:33

In gesprek met RTL gaf Dick Advocaat aan dat een punt voor Feyenoord uiteindelijk terecht was. "In de eerste helft hadden we uiteindelijk voor moeten staan qua kansen en spel", aldus Advocaat. "Je weet dan dat als je in een uitwedstrijd weer met tien man komt te spelen tegen zo'n ploeg dat het een kwestie van vechten is en hopen dat je het over de eindstreep kan trekken. Dat heeft de ploeg goed gedaan."

De ploeg kwam dankzij de eerste helft met een goed gevoel weer terug op het veld. "Maar dat werd na twee minuten helemaal anders, omdat je anders moest gaan spelen. Je moest nog meer gaan lopen en nog meer gaan werken", zo gaf hij aan. "Ondanks dat bleven zij maar breien en kregen ze niet veel kansen. Uiteindelijk zetten wij Eric Botteghin er nog bij en gingen zij alleen maar ballen er in gooien. Dat was precies wat wij wilden."

Feyenoord bezet na vier wedstrijden de tweede plaats in de groep. "We krijgen nog twee heel vervelende ploegen, maar je moet nu kijken naar vandaag. Als je vier punten van CSKA wint, de nummer één van Rusland, dan hebben de jongens het gewoon goed gedaan", zei hij daarover. "Ik kijk nu verder eerst naar Utrecht. Al het andere gaat volgende week pas gebeuren."




Tags

advocaat botteghin breien cska eindstreep kwestie rusland utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik intensiteit jorien kloese knvb kokcu kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc sobat volkslied willykment woningbouw yoda