Transparent
Inloggen
Sluiten

Nicolai Jørgensen: 'Het was een heel goede teamprestatie'

22 november 2020 16:52

In gesprek met Fox Sports gaf Nicolai Jørgensen aan erg blij te zijn dat hij weer kon spelen. "Ik heb erg genoten van de wedstrijd vandaag. Het was een moeilijke en we moesten veel rennen. Het was een heel goede teamprestatie", aldus Jørgensen. "De start was niet zoals gepland. Ik heb geen idee wat er gebeurde. Het ging veel te makkelijk allemaal. Na die rode kaart hebben we gevochten als team en gedaan wat we moesten doen om te winnen. Ik ben erg trots op de jongens."

De Deen vond het niet lastig om in de tweede helft alleen te moeten verdedigen. "Ik was gewoon blij dat ik weer op het veld stond. Alles was mooi", zo gaf hij aan. "Zelfs op momenten als ik moest rennen. Soms moest ik 40 of 50 meter rennen naar de keeper om de bal te veroveren. Je weet dat je die bal nooit gaat krijgen, maar je moet het toch doen voor de ploeg en daarna moet je ook weer terug rennen. Dat hoort allemaal bij het spel. Je weet dat je met tien man je verstand in de kleedkamer moet laten en gewoon voor het team moet rennen. Dat hebben we vandaag gedaan."

Het hoogtepunt voor de spits vond enkele dagen geleden al plaats toen supporters een steunbetuiging uitbrachten. "Ik was al erg vroeg wakker om te trainen. Ik lag gewoon op de bank en had niets verwacht", zei hij daarover. "Opeens zei mijn vrouw dat ik naar buiten moest kijken. Ik was compleet in shock. Ik had helemaal niets verwacht. Ik werd ook erg emotioneel en had tranen in de ogen. Ik weet niet eens wat ik er over moet zeggen, het was zo speciaal. Ik kan ze niet eens terug betalen voor dat. Ik kan alleen maar alles geven in iedere wedstrijd. Het was zeker een van de mooiste momenten uit mijn leven."
Tags

teamprestatie emotioneel fox shock steunbetuiging uitbrachten wakker

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

aanfluiting acardipane advocaat afglijden berghuis bozenik controleur counter dickie diemers fer gediplomeerde geertruida hanegem haps hassel heerenveen joey linssen noud persie pratto ramesoe senesi sinisterra slot toornstra veerman wehrmann wolf