Transparent
Inloggen
Sluiten

Dick Advocaat: 'De ploeg heeft een prachtige prestatie geleverd'

22 november 2020 16:39

Dick Advocaat gaf in gesprek met Fox Sports aan erg trots te zijn op zijn team. "We kwamen al snel met 1-0 achter en kwamen met tien man. De laatste 20, 25 minuten in de eerste helft spelen we met tien man al heel erg goed voetbal", aldus Advocaat. "Als je dan met 1-3 weet te winnen tegen de ploeg die onderaan staat en je weet dat zij moeten, dan hebben ze een prachtige prestatie geleverd."

De trainer zag dat zijn ploeg in de tweede helft alles onder controle had. "In de rust hebben we gezegd dat ze moesten laten zien dat ze elkaar wilden steunen en voor elkaar wilden vechten", zo gaf hij aan. "Het was niet mooi, maar als je ziet wat voor strijd ze geleverd hebben... Ze zijn kapot."

Het spel van de tweede helft toonde volgens Advocaat aan dat de ploeg karakter heeft. "Maar dat hebben ze al meerdere keren laten zien. Van een achterstand toch goed komen. Qua karakter en mentaliteit zit het wel aardig", zei hij daarover.




Tags

advocaat fox onderaan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane bty btyvnn chap choi danall eredivisie gimenez gravenberch hancko intensiteit jong keo kompas kraaij kroes middenveldert praag rvc slot stengs tai timber trai ueda wieffer willykment woerts yoda