Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord licht optie in contract Luis Sinisterra

12 november 2020 16:05 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord licht optie in contract Luis Sinisterra; image source: Pro Shots

Via de officiële kanalen heeft Feyenoord bekend gemaakt dat de optie in het contract van Luis Sinisterra is gelicht. De Colombiaan had nog een contract tot het einde van dit seizoen, maar Feyenoord had daarbij de optie om de verbintenis met twee jaar te verlengen. Daar heeft de club nu gebruik van gemaakt, zodat Sinisterra tot 2023 onder contract staat in De Kuip.

Meer op Feyenoord.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

sinisterra colombiaan kuip

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Lijkt me hard op weg om een enorm goede speler te worden voor de club.
Een typisch Zuid-Amerikaanse speler; Brutaal, technisch en hard werkend. Mijn mening is dat hij en Berghuis de twee beste spelers van Feyenoord zijn. En in zijn carriere lijkt zelfs nog veel rek te zitten. Zal denk ik veel opbrengen voor Feyenoord. Hoop dat ie nog een paar jaar blijft.
+1/-0

3 weken geleden (gewijzigd)
Inderdaad. Bizar stormachtige ontwikkeling. Er is maar 1 optie, 5 jaar vast leggen. Zeker nu kan dat, hij is al enorm blij en vereerd dat ze nu de optie voor 2 jaar extra hebben gebruikt tijdens zijn blessure. Niet uitgaan van nog zo'n blessure want daar kun je geen beleid op maken (behalve als iemand echt structureel geblesseerd raakt los weer van impact van buitenaf zoals doodschop van tegenstander). Blijft max nog 2 a 3 jaar.
+1/-0

3 weken geleden
Mooi nieuws .
Maar hopelijk blijft men ook zo positief als hij de 1e paar wedstrijden nog niet aan de torenhoge verwachtingen voldoet.
Want sinds zijn blessure wordt hij steeds beter en beter bij de meeste fans.
Hij zal weer moeten wennen aan alles en ritme op doen .
+1/-0


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.242 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat arts bannis berghuis blundert bozenik conditie dickie eit eredivisie geblesseerden geweld hanegem haps ingecalculeerd joegoslaaf jorgensen koeman kuijt luque maradona marsman passie praatgrage senesi spelopvatting teixeira vreemdste zirkzee