Transparent
Inloggen
Sluiten

'Naoufal Bannis gaat bijtekenen tot 2023'

7 november 2020 22:05 - Mikos Gouka
Foto: Pro Shots

"Naoufal Bannis gaat bijtekenen tot 2023"; image source: Pro Shots

Naoufal Bannis gaat een nieuw contract tekenen bij Feyenoord. Dat meldt Mikos Gouka via Twitter. De aanvaller heeft tegenover de directie van Feyenoord aangegeven dat hij tot 2023 zal bijtekenen in De Kuip. Het huidige contract van Bannis loopt na dit seizoen af. Eerder meldde het Algemeen Dagblad al dat de spits tot zaterdag de tijd had om akkoord te gaan met het voorstel van de club.




Discussieer mee op de forums


Tags

bannis bijtekenen naoufal gouka kuip

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Het lijkt mij dat hij dan ook speeluren gaat krijgen. Blijkbaar heeft Dick er wel vertrouwen in ( ik niet) maar goed laat mij graag verrassen..
+1/-0

 
3 jaar geleden
Zal toch in eerste instantie voor Jong Feyenoord zijn. Zodra dat team kan instromen in de voetbalpyramide zou een speler als Bannis daar heel veel profijt van kunnen hebben. Weerstand, betere tegenstanders, sfeer, 'ergens om voetballen'; het zou zijn ontwikkeling kunnen versnellen en de stap naar Feyenoord-1 kunnen verkleinen.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.146 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda zorg