Transparent
Inloggen
Sluiten

Uroš Spajić: 'Ik wil om prijzen spelen en ik ben ervan overtuigd dat dit kan in Rotterdam'

5 november 2020 09:23 - VI.nl
Foto: Pro Shots

Uroš Spajić: "Ik wil om prijzen spelen en ik ben ervan overtuigd dat dit kan in Rotterdam"; image source: Pro Shots

In een uitgebreid interview met Voetbal International legt Uroš Spajić uit waarom hij afgelopen transferperiode voor de overstap naar Feyenoord koos. "Ik kende deze club natuurlijk van naam en heb mijn ploeggenoot Tonny Vilhena wat informatie gevraagd", aldus Spajić "Hij was enthousiast. Jij past bij Feyenoord, zei hij. Tonny sprak over het fanatieke publiek, de cultuur van de club."

Spajić gaat verder: "Zelf ben ik me ook gaan verdiepen. Ik kon naar clubs die in hun competities een marginale rol spelen. Daar had ik geen zin in. Feyenoord is een topclub, doet altijd mee om de bovenste plaatsen. Voor mij is dat de reden geweest te komen. Ambitie, heel simpel. Ik wil om prijzen spelen en ik ben ervan overtuigd dat dit kan in Rotterdam."

Ook voor de Serviër veranderde er veel vanwege het coronavirus. "Krasnodar moest inkrimpen, er mochten minder buitenlandse spelers onder contract staan. Ik was aanvoerder van de club en ineens overbodig", zo geeft hij aan. "Als er een club zou komen, kon ik op huurbasis vertrekken. Ik kan er heel moeilijk over doen, maar zo gaat dat in voetbal, zo gaat dat in het leven. Ik draai het liever om: zonder al dit gedoe, had ik nu niet bij Feyenoord gezeten."

Meer op VI.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

spajic uros coronavirus fanatieke inkrimpen krasnodar marginale vilhena

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


willem van Hanegem (geschorst)
9 maanden geleden
Vastleggen, Frank deze top verdediger!
+1/-0Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.071 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane ado arnesen bane bannis bijlow bozenik danall diemers fer geertruida gernot hanegem haps jahanbakhsh kokcu kuip lask linssen oostenrijk oostenrijker ramesoe schinkels slot sporar stefan trauner vente willykment zirkzee