Transparent
Inloggen
Sluiten

Jens Toornstra: 'CSKA staat niet voor niets bovenaan in Rusland'

4 november 2020 14:41

Op de persconferentie van woensdagmiddag gaf Jens Toornstra aan dat Feyenoord donderdag een zeer sterke tegenstander treft. "CSKA staat niet voor niets bovenaan in Rusland. Het zal een heel moeilijke wedstrijd worden", aldus Toornstra. "Het is een stugge ploeg, maar voorin is er ook veel dynamiek met spelers met heel veel kwaliteiten. Het is een heel gevaarlijke ploeg."

Gevraagd werd waar Feyenoord de Russen pijn kan doen. "We moeten ons vooral vasthouden aan de uitwedstrijd tegen Dynamo. We speelden dan wel gelijk, maar als collectief speelden we heel sterk", zo gaf hij aan. "Het is jammer dat we een rode kaart kregen, maar in die wedstrijd zaten we er goed in en gaven we weg. De laatste tijd komen we vaak met 1-0 achter. Dat moeten we allereerst zien te voorkomen, dan kan het een heel leuke wedstrijd worden."




Tags

toornstra cska rusland dynamiek dynamo gevaarlijke russen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda