Transparent
Inloggen
Sluiten

Igor Korneev: 'CSKA Moskou is tegen Feyenoord absoluut niet de favoriet'

3 november 2020 15:43

In gesprek met RTV Rijnmond blikte Igor Korneev vooruit op de wedstrijd van Feyenoord tegen CSKA Moskou. De Rus speelde vijf seizoenen in het shirt van Feyenoord, maar deed dat ook vier seizoenen lang voor CSKA Moskou. Volgens de oud-aanvaller moet Feyenoord vooral Nikola Vlacis in de gaten houden. "Hij is in mijn ogen hun beste speler. Hij maakt het verschil, kan wedstrijden voor je winnen", aldus Korneev. "Maar ik denk zeker dat Feyenoord kans heeft om die wedstrijd te winnen. Ik denk dat het fifty-fifty is. Vergeet niet dat Feyenoord met Advocaat een goede trainer heeft, iemand die best dominant voetbal kan spelen."

Korneev maakte zijn profdebuut als speler bij CSKA Moskou en volgt de club nog steeds. "De laatste jaren hebben ze wisselvallig gepresteerd. Maar uiteindelijk zijn ze altijd best hoog geëindigd in de competitie", zegt hij daarover. "CSKA is aan het groeien. Dat zie je ook terug op de ranglijst, ze staan nu eerste. Ik denk niet dat ze makkelijk te verslaan zijn. Maar ze zijn tegen Feyenoord absoluut niet de favoriet, hoor."

Feyenoord zit ook nog altijd in het hart van Korneev. "Feyenoord blijft een fantastische club. Ik zag van een afstand dat de club grote problemen had, een paar jaar geleden. Ik vind het knap dat ze een eigen koers hebben gevaren, met het inpassen van jeugdspelers, die verkochten en daardoor in de positie staan waar ze nu zijn. Een groot compliment", zo geeft hij aan. "Feyenoord is gezond en doet bijna ieder jaar mee voor het kampioenschap en Europees voetbal. Dat doet me goed. Dat is waar Feyenoord hoort."




Tags

cska korneev igor advocaat dominant gevaren koers nikola profdebuut rijnmond rus verkochten vlacis wisselvallig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida gimenez hancko kloese krabbendam lien liverpool middenveldert nha slot tai thao timber tin wieffer yoda