Transparent
Inloggen
Sluiten

John Metgod: 'Naoufal Bannis is een speler met potentie en een echte spits'

3 november 2020 10:03 - RTV Rijnmond
Foto: Pro Shots

John Metgod: "Naoufal Bannis is een speler met potentie en een echte spits"; image source: Pro Shots

Bij FC Rijnmond was John Metgod maandagavond lovend over de kwaliteiten van Naoufal Bannis. "Hij is een speler met potentie en een echte spits. Hij wil niet alleen de bal in zijn voeten hebben, maar zoekt ook de ruimte achter de verdediging. Dat was niet makkelijk, omdat ze allemaal terug liepen", aldus Metgod, die ook direct een kanttekening wil maken. "Hij is snel, beweeglijk en lastig voor grote centrale verdedigers. Maar fysiek is het niet heel veel. Daar zal hij ongetwijfeld iets aan kunnen doen, maar hij moet vooral gaan spelen."

De oud-verdediger wil dan ook op de rem trappen. "Hij is betrokken bij de penalty en scoort er één. Wat dat betreft kan je niet om hem heen. Ik hoop alleen dat we niet gaan zeggen dat het een wereldspits is en dé oplossing voor Feyenoord. Dat is hij nu nog niet", zo geeft hij aan. "Het was tegen Emmen, niet tegen CSKA Moskou of AZ, Ajax of PSV. Ga nu alsjeblieft niet te hoog van de toren blazen."

Metgod is ook kritisch over het spel van Feyenoord. "Hoe vaak heeft Feyenoord in de afgelopen jaren nou wedstrijden gespeeld waarin ze voetballend hebben gecontroleerd, dominant waren aan de bal en doelpunten hebben gemaakt?", vraagt hij zich af. "Wij zijn geen club die het moeten hebben van verfijnd en technisch voetbal. Dat is al jaren de wens, maar het gebeurt één keer in ik weet niet hoeveel wedstrijden."

Meer op RTV Rijnmond




Discussieer mee op de forums


Tags

metgod bannis naoufal cska dominant emmen gecontroleerd kanttekening rem rijnmond toren wereldspits

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Voorzichtig brengen, die jongen. Dus eerst alleen invalbeurten.
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Helemaal eens met John al komt er wel wat meer bij kijken als talent alleen hoop ook dat hij goede mensen om zich heen heeft. Wordt vast het nieuwe favorietje van De Kromme.

Laat hem maar lekker werken met Van Persie!
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.434 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fitheid gelul jacobs jans joseph kraaij liverpool marquis meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren peeters persie ron slot stengs streuer twente wereldsalaris zeroukki